Audi S2 by Kenaj - 400+ PS
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
odgrzewamy kotlecika, bo dzisiaj była lekka jazda próbna
nie wystrojone diabelstwo do końca, a z zatrzymanego miałbym z eSką problemy golfem, co czterołap, to czterołap
nie wystrojone diabelstwo do końca, a z zatrzymanego miałbym z eSką problemy golfem, co czterołap, to czterołap
- [b]pssst pssst brum brum pssst [/b]
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ArtBiGT, mam nadzieję, że Maciek szybko ogarnie strojenie, bo chciałem nią trochę polatać
Na półce leżą nowe graty na stage 2:
garrett gt3076R
kolektor MTM - wydech
blow off HKS SSQV
w niedalekiej przyszłości może pojawi się kolektor dolotowy MTM oraz jak bedzie flota to, to wszystko zawiśnie pod maską
Myśle też nad zmianą hamulców oraz jakims gwintem, sprzęgłem ale póki co na nic konkretnego się nie zdecydowałem
Na półce leżą nowe graty na stage 2:
garrett gt3076R
kolektor MTM - wydech
blow off HKS SSQV
w niedalekiej przyszłości może pojawi się kolektor dolotowy MTM oraz jak bedzie flota to, to wszystko zawiśnie pod maską
Myśle też nad zmianą hamulców oraz jakims gwintem, sprzęgłem ale póki co na nic konkretnego się nie zdecydowałem
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kurcze, nieźle wyszły te fotki;)
Pod maską zawitały już właściwie wszytkie części prócz sprzęgła. Na dniach będę montował nowe amorki bilsein b6 ( z regulacją twardości ) oraz silnik zostanie wstępnie "wystrojony" na "1 barze". Zapowiada się całkiem sympatycznie, dźwięk z blowoff'a jest bardzo delikatny jak to w przypadku HKS'a bywa
Pod maską zawitały już właściwie wszytkie części prócz sprzęgła. Na dniach będę montował nowe amorki bilsein b6 ( z regulacją twardości ) oraz silnik zostanie wstępnie "wystrojony" na "1 barze". Zapowiada się całkiem sympatycznie, dźwięk z blowoff'a jest bardzo delikatny jak to w przypadku HKS'a bywa
Ostatnio zmieniony sob lip 10, 2010 02:19 przez Kenaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksieciunio000000
- Ma gadane
- Kontakt:
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mogę oznajmic z wielką ulgą, że ostatni większy wydatek za mną. Sprzęgło Sachs Performance leży na podłodze w garażu i czeka na swoją kolej. Jak będę miał chwilkę to cyknę fotkę.
Za ok 2 tyg powinno rozpocząć się strojenie tego bajzla...zobaczymy czy silnik będzie generował moc
Za ok 2 tyg powinno rozpocząć się strojenie tego bajzla...zobaczymy czy silnik będzie generował moc
Piękny sprzęt. Zapodaj może jeszcze jakieś fotoArtBiGT pisze:z tej perspektywy niedługo większość aut będzie oglądać eSkę
[url=http://images46.fotosik.pl/312/0a2a9fae3cb35d52m.jpg]Obrazek[/URL]
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Audi S2 by Kenaj
Kenaj, a powiedz mi jak wyglada spalanie, w mieście , po za miastem, przy ostrej jeździe i normalnej?
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Audi S2 by Kenaj - wszystko na I stronce
mustang877, spalania nie sprawdzałem. Wydaje mi się, że nie jest ono jakoś strasznie przerażające, gdyż póki latam spokojnie po mieście, czyli nie przekraczam 3 tys obr/min to wg mojego nosa wychodzi ok 10-12l/100km, gdy już depnę to pewnie w 30 się nie zamyka.