Prosze o pomoc AJM Chip
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Prosze o pomoc AJM Chip
Chce podnieść moc w moim AJM części seria zaślepiony EGR i Kat out.. Wczoraj kolega zaproponował mi jego znajomego który by mi podniósł moc. Powiedział że wgranie mapy odbywa sie za pomocą Kabla przez wtyczke i że nie trzeba wyciągać komputera. Czy jest to w moim przypadku możliwe ?? (dodam że moj AJM jest z 2000r i posiada CAN) Druga sprawa mówił też że gość sie tym zajmuje i posiada dobry program pod AJM że nie trzeba nic stroić i wykrzesa z niego 150KM ?? :/ co wy o tym sądzicie? Prosze o rady ponieważ moja wiedza na ten temat jeszcze niejest tak obszerna z góry dzieki
Re: Prosze o pomoc AJM Chip
czyli innymiu słowy ma gotowca i go wgrywa ... daruj sobie ...Fojt pisze:Druga sprawa mówił też że gość sie tym zajmuje i posiada dobry program pod AJM że nie trzeba nic stroić i wykrzesa z niego 150KM ?? :/ co wy o tym sądzicie?
jedz do kogos kto ma o tym jakies pojecie,zrobi logi [oceni stan motorowni] i pod te logi zrobi Ci modyfikacje...
Ostatnio zmieniony wt lip 13, 2010 19:52 przez spanky, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Wpadaj do nich. Mają dobre softy.Fojt pisze:Jest to firma zajmująca się tuningiem ?? mają może jakąś stronke?
http://www.roberts-elektronika.pl/
Ostatnio zmieniony śr lip 14, 2010 22:23 przez anderllh, łącznie zmieniany 1 raz.
- przemoGTI
- Użytkownik
- Kontakt:
Fojt, tutaj masz troszke dalej ale podana jest cena za usługe i robota zrobiona profesjonalnie.. gwarantuje zadowolenie
Ostatnio zmieniony sob sty 08, 2011 22:43 przez przemoGTI, łącznie zmieniany 3 razy.
www.rs-tuning.pl
usuwanie Fap Dpf NOX adblue
hamownia podwoziowa 2WD
usuwanie Fap Dpf NOX adblue
hamownia podwoziowa 2WD