VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
to jeżeli w auto jest włożone kupa kasy i z daleka wygląda extra a z bliska są nie doskonalości to nie wolno o tym napisać bo będzie to brane za zazdrość ?
ale żeby nie robić OT, autko ładne widziane na majóvwce najbardziej mnie urzekły fotele, wyglad komory, ale bagażnik wywarł najwieksze wrażenie.
ale żeby nie robić OT, autko ładne widziane na majóvwce najbardziej mnie urzekły fotele, wyglad komory, ale bagażnik wywarł najwieksze wrażenie.
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
Lifter, zazdrość a o co? Dla mnie nie ma nic czego można by tu zazdrościć, po prostu pisze o tym co rzuciło mi sie w oczy a co wg mnie powinno byc zrobione na igłę jeszcze przy takim projekcie. No ale każdy ma własne priorytety i wizje na swój samochód więc nie wiem czemu jeżeli pojawia się słowo mniej przychylne to zaraz akcja typu że ktoś coś komuś zazdrości Panowie dajcie spokój CZasem warto napisać o czymś co jeszcze nie jest tak jak być powinno aby właściciel zwrócił uwagę i dopracował bawet te drobne szczegóły
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
DJ_SM
dzięki za opinię
Teraz wytłumaczę co i jak
Jeśli chodzi o nadkola to są pofalowane od środka od opon, jeździłem 3lata na gwincie gdzie 9J obcierała na każdym dołku, to samo dotyczy dokładki, kupiłem już na takiej auto , jeżdżąc przez kilka lat nisko nie było sensu jej wymieniać a trafić orgianał graniczy z cudem. Jeśli chodzi o tylny zderzak to jak zauważyłeś skrócona jest linia plastiku, uderzając na myjni ciśnieniem lakier odskakuje i muszę się ratować zaprawkami.
Na nadkola przyjdzie czas w zimę,
Powiem że auta nie robię pod publikę tylko dla siebie, nie mam worka pieniędzy żeby auto było igiełka bez żadnej ryski czy niedokładności.
Kończąc ten temat - dzisiaj skończyłem czarny sufit, podsufitka w czarnym materiale na gąbce , wszystkie plastiki colour concept , wyrzuciłem 2 zegary ze słupka bo troszkę ograniczały mi widoczność, zostawiłem tylko Boost
Kilka fotek poniżej, troszkę słaba jakość bo komórką , jutro postaram się wrzucić coś lepszego :
dzięki za opinię
Teraz wytłumaczę co i jak
Jeśli chodzi o nadkola to są pofalowane od środka od opon, jeździłem 3lata na gwincie gdzie 9J obcierała na każdym dołku, to samo dotyczy dokładki, kupiłem już na takiej auto , jeżdżąc przez kilka lat nisko nie było sensu jej wymieniać a trafić orgianał graniczy z cudem. Jeśli chodzi o tylny zderzak to jak zauważyłeś skrócona jest linia plastiku, uderzając na myjni ciśnieniem lakier odskakuje i muszę się ratować zaprawkami.
Na nadkola przyjdzie czas w zimę,
Powiem że auta nie robię pod publikę tylko dla siebie, nie mam worka pieniędzy żeby auto było igiełka bez żadnej ryski czy niedokładności.
Kończąc ten temat - dzisiaj skończyłem czarny sufit, podsufitka w czarnym materiale na gąbce , wszystkie plastiki colour concept , wyrzuciłem 2 zegary ze słupka bo troszkę ograniczały mi widoczność, zostawiłem tylko Boost
Kilka fotek poniżej, troszkę słaba jakość bo komórką , jutro postaram się wrzucić coś lepszego :
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Rydzu
w sumie teraz w słupku go nie ma, leży bardziej w rogu deski .
tak troszkę dziwnie wygląda, trzeba by w liczniku dziurki wiercić na kabel , hmhm pomyślę, może znajdę jakiś inny pomysł
w sumie teraz w słupku go nie ma, leży bardziej w rogu deski .
tak troszkę dziwnie wygląda, trzeba by w liczniku dziurki wiercić na kabel , hmhm pomyślę, może znajdę jakiś inny pomysł
Ostatnio zmieniony czw lip 01, 2010 23:09 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.
- shibbyOP
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
vw_golf3, jak rączki i lampka pasowały ???? Czarna podsufitka prezentuje się wyśmienicie a całość jeszcze lepiej, miałem okazję 2 razy zobaczyć na żywo i golf wywarł na mnie ogromne wrażenie. Powodzenia w dalszych modach i osiągnięciu 3xx
[b] Moje wozidło [/b]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=183470][img]http://img10.imageshack.us/img10/4733/img3633l.jpg[/img][/url]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=183470][img]http://img10.imageshack.us/img10/4733/img3633l.jpg[/img][/url]
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja to Ci powiem, ze zamiast pucharu wolałbym jedną z tych policjantek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo