Obniżony MK3 trze
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- matirati666
- Mały gagatek
- Kontakt:
Obniżony MK3 trze
Witam
Jestem po wymianie kita od MTS Technik 40/40. Czy to normalne że jak wsiądzie mi do auta komplet osób i mam 3 osoby z tyłu to tył auta siada mi na dół i na wybojach przycieram oponą o nadkole? Oponki mam 195/50 R15. Wydaje mi się, że jest to możliwe ale skoro amorki są utwardzone trochę względem serii to nie powinno aż tak się dziać
Jestem po wymianie kita od MTS Technik 40/40. Czy to normalne że jak wsiądzie mi do auta komplet osób i mam 3 osoby z tyłu to tył auta siada mi na dół i na wybojach przycieram oponą o nadkole? Oponki mam 195/50 R15. Wydaje mi się, że jest to możliwe ale skoro amorki są utwardzone trochę względem serii to nie powinno aż tak się dziać
Życie się kręci powyżej 4 tysięcy ... :D
- RafaelloW007
- Forum Master
- matirati666
- Mały gagatek
- Kontakt:
nie wiem jakie maja parametry te fele. az tak bardzo nie wystaje. bardziej trze na boku oponki nadkole niż na bieżniku zatem nie wystają oponki aż tak bardzo. są ciut schowane jeszcze. jak wsiadło 3 chłopa razem mieli coś koło 250kg to nadkole było w połowie opony prawie. A co daje zaklepanie nadkoli i czy nie będzie to lipnie wyglądać jak nie mam laczków naciąganych?RafaelloW007 pisze:a jaką masz szerokosc i et felg? wg mnie nie powinno Ci nic przycierac, chyba ze Ci felgi wystają
Ostatnio zmieniony ndz lip 18, 2010 19:31 przez matirati666, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie się kręci powyżej 4 tysięcy ... :D
- RafaelloW007
- Forum Master
zaklepanie rantów nie wplywa na wygląd no chyba ze ktos bedzie sie uporczywie schylal i zagladał, opony musza Ci przycierac o ranty wiec gumowym młotkiem delikatnie je zaklep do wewnatrz i nie powinno byc problemowmatirati666 pisze:A co daje zaklepanie nadkoli i czy nie będzie to lipnie wyglądać jak nie mam laczków naciąganych?
- RafaelloW007
- Forum Master
bardzo możliwe ze popęka ale jakczęściej pęka w te miejsca w które uderzasz czyli w ranty a one po zaklepaniu sa niewidoczne więc wystarczy je potem dobrze zabezpieczyć, najlepszym sposobem jest klepanie na podgrzaną blache, wtedy nic się z lakierem nie dziejedriVWer pisze:tak z ciekawości się zapytam... czy przy takim zabiegu lakier nie popęka?
- matirati666
- Mały gagatek
- Kontakt: