boczki przód - demontaż
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Witam
Widziałem ostatnio do kupienia zaślepki do drzwi przednich takie jak są z tylu w drzwiach czy może ktoś wie na jakiej zasadzie je się montuje ? Przykleja się je czy one są na wcisk jakiś? Bo ostatnio wyłamali mi wiec zastanawiam się po co płacić 150zł za wkładkę skoro można zaślepić i przednie drzwi i nie będzie więcej kusiło.
Widziałem ostatnio do kupienia zaślepki do drzwi przednich takie jak są z tylu w drzwiach czy może ktoś wie na jakiej zasadzie je się montuje ? Przykleja się je czy one są na wcisk jakiś? Bo ostatnio wyłamali mi wiec zastanawiam się po co płacić 150zł za wkładkę skoro można zaślepić i przednie drzwi i nie będzie więcej kusiło.
No właśnie dzisiaj od strony kierowcy chciałem odkręcić ta blachę i odkręciłem wszystkie śruby 10tki no z tyłu tej blachy jest jakiś metal widziałem że ktoś na forum wygłuszał drzwi wie musiał to jakoś odkręcić .Porady mile widzianeA możesz mi powiedzieć jak zdjąć ta blachę ?ona jest jakoś pointowana czy na śruby?bo wpadała mi śruba od wkładki i muszę ją wyjąć:/
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
-
- Nowicjusz
panowie i może drogie panie mam problem bo muszę ściągnąć boczek drzwi pasażera z przodu ktoś za bardzo pociągną klamkę i urwało zatrzaski na tej ramce co siedzi klamka mam elektryczne szyby i przycisk też połamany ale teraz jak odkręcę wszystkie śruby co z ta klamką sama wyjdzie czy jakoś się ją odpina
:):)
- VWojtasDE30
- Ma gadane
boczki przód - demontaż
Podłączę się pod temat - jak poprawić wygłuszenie golfa IV - oraz gdzie te kanaliki do odprowadzania wody i poprawienie docisku uszczelki drzwi i o co chodzi z poprawieniem foli w drzwiach - bo mam wode po dywanikiem od pasażera i jestem mega zieloniutki
Pozdrawiam 0 proszę o pomoc- jutro idę grzebać do garażu
Pozdrawiam 0 proszę o pomoc- jutro idę grzebać do garażu