[MK3] VOLKSWAGEN GOLF 3 BY WEGIEL ,,GERMAN-STYLE,,
Moderator: G0 Karcio
kurcze zajefajnie sie prezentuje twoja furka ... zarąbiscie wszystko jest dograne i naprawde budzi podziw . Widać ze masz gust i nie robisz kupy !! Polerka dała bardzo dużo i ogólnie widać ogromny wkład finansowy - lecz nie na darmo , bo tylko pozazdrościć . Gratuluje i czekam na nastepne modyfikacje Pozdrawiam
budujemy syncro :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No teraz fajnie wygląda choć wczesniej tez było gitesWegiel pisze:duzoooo 450 plus koszty przsylki w jedna i druga strone ale mysle, ze bylo warto!lolo_golf pisze:Ile zapłaciłes za polerke?
Pytam bo jestem z Rzeszowa a to zaraz koło jarosławia i myśle zeby dac do niego zeby mi ranty spolerował-jak myslisz ile za to wezmie?A zabezpieczyl ci to jakos czy tylko polerka?
Sama polerka jest mozliwos pokrycia klarem ale polerka traci na tym jakies 20% polysku wiec narazie zostalem przy szmatce pielegnowaniu felg hehe co do rantow to juz musisz sie sam dogadac zalezy od dojscia jakie jest wiec nie bede sie wypowiadal za niego najlepiej udez na GG i pogadaj z nim ile by wzia ale mysle ze nie wiecej niz 200zl. Bo w sumie mozna samemu spolerowac: Auto na 2 lewarki dajesz 2 bieg koloa sie obracaja i polerujesz papierkiem wodnym do 2500 pozniej to juz pasta polerska proponuje Sonax do Chromu i Alu (niemieckie) bardzo ladnie poleruje!lolo_golf pisze:Pytam bo jestem z Rzeszowa a to zaraz koło jarosławia i myśle zeby dac do niego zeby mi ranty spolerował-jak myslisz ile za to wezmie?A zabezpieczyl ci to jakos czy tylko polerka?
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43