Volkswagen Golf IV - Racibórz 2010 | profilmowanie.pl
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- profilmowaniepl
- Nowicjusz
"Nie utrać wyjątkowych chwil, zachowaj je na zawsze"
www.profilmowanie.pl
www.profilmowanie.pl
- profilmowaniepl
- Nowicjusz
- profilmowaniepl
- Nowicjusz
no tak , wszyscy się naoglądali idealnych filmów z serii "wagenwerks" , gdzie są użyte Steadicam'y (płynna kamera) , oraz inne dodatki do warsztatu operatorskiego i na dzień dobry wszyscy oczekują wiele , i podnoszą poprzeczkę , jeśli ktoś po obejrzeniu tego krótkiego materiału , zrobi coś bardziej ciekawszego to chętnie dowiem się nowych sposobów zaprezentowania samochodu , na polskich drogach miastowych i poza miastowych . . .nigol_jom pisze:raczej nie bo by się kręciła chyba...profilmowaniepl pisze:może jeszcze do felgi ją miałem przykręcić ?
ale wiesz takie ujęcie jak koło skręca i "resoruje" ....
Wiele osób , doradców może teraz być , zawsze będzie tak , że ktoś zrobi to lepiej. I całkowicie się z tym zgadzam . Potraktowałem ten krótki film jako nowe doświadczenie, by zebrać uwagi od oglądających a przyszłości jak będzie możliwość zrobić coś lepszego
"Nie utrać wyjątkowych chwil, zachowaj je na zawsze"
www.profilmowanie.pl
www.profilmowanie.pl
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Golfik mega a filmik... cóż mogę powiedzieć
Mam pytanko podał byś tutył tej piosenki co leci w filmiku
Mam pytanko podał byś tutył tej piosenki co leci w filmiku
Sanczo Panczo i do przodu na tylnym siedzeniu samochodu.. ^^
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
bardzo fajnie zmontowany i nakręcony filmik.
Widać, że masz potencjał, pomysły itd wiec pozostaje tylko szlifować umiejętności, zarabiać kasę , kupować nowy sprzęt i robić dalej to co robisz systematycznie podnosząc poziom. Na razie jest świetnie. PozdraVWiam
no wiesz , nazwa (profilmowanie.pl) zaobowiązuje więc się nie dziw, że oczekiwania są dużeprofilmowaniepl pisze:no tak , wszyscy się naoglądali idealnych filmów z serii "wagenwerks" , gdzie są użyte Steadicam'y (płynna kamera) , oraz inne dodatki do warsztatu operatorskiego i na dzień dobry wszyscy oczekują wiele , i podnoszą poprzeczkę
Widać, że masz potencjał, pomysły itd wiec pozostaje tylko szlifować umiejętności, zarabiać kasę , kupować nowy sprzęt i robić dalej to co robisz systematycznie podnosząc poziom. Na razie jest świetnie. PozdraVWiam
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
taka mała uwaga jeszcze
np 1min46sek i wiele innych - warto takie ujęcia strzelać ze statywu aby ujęcia były całkiem nieruchome. Wydaje mi się, że taki efekt chciałeś osiągnąć ale pewnie nie chchiało ci się kombinwać z poziomowanie statywu bo ujęcie jest z torów.
aha i jeszcze jedno: myślę, że filmik możesz spokojnie umieścić na stronce (jeśli to Twoja strona) i będzie on świetną reklamą Twojego studia.
np 1min46sek i wiele innych - warto takie ujęcia strzelać ze statywu aby ujęcia były całkiem nieruchome. Wydaje mi się, że taki efekt chciałeś osiągnąć ale pewnie nie chchiało ci się kombinwać z poziomowanie statywu bo ujęcie jest z torów.
aha i jeszcze jedno: myślę, że filmik możesz spokojnie umieścić na stronce (jeśli to Twoja strona) i będzie on świetną reklamą Twojego studia.
-
- Nowicjusz