Pssat B5 FL cabrio ?? ;]
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Pssat B5 FL cabrio ?? ;]
Ostatnio zmieniony pn lip 19, 2010 16:44 przez kenzy17, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
A środek MK3..TeDIk pisze:fl front ale tyl mk4
Ulep jak siema..
Jak dla mnie to totalna porażka i wstydziłbym się czymś takim jeździć..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Zostało to spłodzone w Świeciu...
w sumie ciekawe wg mnie
w sumie ciekawe wg mnie
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
A skąd wiesz, że to jest MK4 Cabrio a nie MK3 Cabrio?Rogo pisze:A jaki inny środek w Mk4 Cabrio miałby być?
Bo ja np. po tych fotkach nie jestem w stanie tego stwierdzić
Zderzak tył i lampy od zwykłego MK4, a fotele od MK3..
Czy w MK4 Cabrio nie było przypadkiem foteli od MK4?
No ale nie zmienia to faktu, że jest to ulep do tego gdzie nie gdzie kiepsko spasowany..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Fakt Faktem ale ktoś kto go lepił był dobry ponieważ nawet fajnie elementy są spasowane.
Moze gdyby nie ten kolor to może by coś z tego było . Ale nie jest od gdybania prawda taka ze ciekawy projekt
Moze gdyby nie ten kolor to może by coś z tego było . Ale nie jest od gdybania prawda taka ze ciekawy projekt
-Tato Tato,czy to auto jest zepsute ?
-Nie synku to diesel
Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie.
-Nie synku to diesel
Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Jeszcze rok temu widziałem go niedaleko mnie na brzezińskich blachach. Na żywo wygląda całkiem ciekawie. No i VR pod maską.
Ostatnio zmieniony sob lip 24, 2010 20:20 przez k0nr4d, łącznie zmieniany 1 raz.
niewiem jak ktoś z was może sie zastanawiać czy mk3 czy mk4 skoro nie widicie to może jest pasek co, widze słaby poziom wiedzy , fakt gość zaszalał ale szacun dla niego ,kawał roboty tu widać tylko zkiepścił tym tyłem od mk4 lepiej by wyszło jak by zostawił tył oryginał
Ostatnio zmieniony pn lip 26, 2010 23:41 przez artgtitdi, łącznie zmieniany 1 raz.