MK IV 2.8 V6 Turbo+Nitro by Daniel1d
Moderator: G0 Karcio
można sterować.cowboy pisze:daniel1d, działa ci zmienna faza na wałku ssącym poprzez VEMSa czy masz to zablokowane ?
bo tak sie zastanawiam jak to jest sterowane i co bedzie na standalonie u mnie...
Ostatnio zmieniony czw lip 08, 2010 21:45 przez daniel1d, łącznie zmieniany 1 raz.
www.proturbo.com.pl
-
- Mały gagatek
Bardzo proszę: Co nie co cała historia golfa Daniela
Ostatnio zmieniony sob lip 10, 2010 20:54 przez mbwiejska12, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
W Pruszczu byłem, widziałem, było pogadane chwilę, zdjęć i filmów narobione...
Na żywo zobaczyć i posłuchać to są wrażenia.
daniel1d, w sumie nie wiem jak to się wszystko skończyło. Po złożeniu półośki widziałem Twoje 2 starty i później golf z podniesioną maską stał... Jakaś awaria? Widziałem tam jedną małą rzecz na kolektorze wydechowym ale nie wiem czy to była przyczyna...?
Na żywo zobaczyć i posłuchać to są wrażenia.
daniel1d, w sumie nie wiem jak to się wszystko skończyło. Po złożeniu półośki widziałem Twoje 2 starty i później golf z podniesioną maską stał... Jakaś awaria? Widziałem tam jedną małą rzecz na kolektorze wydechowym ale nie wiem czy to była przyczyna...?
Zapodaj coś na forum jak możeszW Pruszczu byłem, widziałem, było pogadane chwilę, zdjęć i filmów narobione...
Maska była podniesiona na prośbę widzów.Kolektor ma pęknięcie już od kilku miesięcy ale w niczym nie przeszkadza ono.mastercinek pisze:daniel1d, w sumie nie wiem jak to się wszystko skończyło. Po złożeniu półośki widziałem Twoje 2 starty i później golf z podniesioną maską stał... Jakaś awaria? Widziałem tam jedną małą rzecz na kolektorze wydechowym ale nie wiem czy to była przyczyna...?
Finały były odwołane z powodu deszczu.Czasy zostały wzięte z przejazdów kwalifikacyjnych..Przed urwaniem półośki byłem drugi potem po wsadzeniu drugiej zrobiłem jeszcze dwa starty i zająłem pierwsze miejscemT.VW pisze:Autko robi wrażenie , szkoda , że musiało coś jebnąć ... Właśnie jak się to wszystko skończyło były te finały , brałeś w nich udział ?
www.proturbo.com.pl
A ja mam pytanie z innej beczki orientujesz się może jak to jest z częściami zamiennymi do tylniego zawieszenia czy da się gdzieś kupić tylne wahacze lub tulejki do nich czy występują zamienniki czy pozostaje nam tylko ASO ?? chodzi mi o wahacz wzdłużny i wahacze poprzeczne
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
Nie wiem nigdy tego nie zmieniałem.W zawieszeniu z tyłu to jedynie wymieniałem kiedyś jakiś drążek i łożysko.AD6 pisze:A ja mam pytanie z innej beczki orientujesz się może jak to jest z częściami zamiennymi do tylniego zawieszenia czy da się gdzieś kupić tylne wahacze lub tulejki do nich czy występują zamienniki czy pozostaje nam tylko ASO ?? chodzi mi o wahacz wzdłużny i wahacze poprzeczne
www.proturbo.com.pl