MK III VR vs. BMW E60 525i
BMW E60
-525i
-2497 cm³
-218 KM(160 kW) przy 6500 obr/min
-250 Nm przy 2750 obr/min
Jadac sobie spokojnie widze w lusterku jak czarne bmw wyprzedza sznur aut w tym mnie,to nie moglem nic innego zrobic jak jechac za nim .Dojechalem do niego przy torach,zaraz po wyjsciu z torow lewy i sie zaczela cala zabawa.Jedynka szlismy na rowno,na dwojce przy koncu juz go bralem,trojka juz byl moj
Koles z bmw podjechal na swiatlach i zapytal sie co tam mam to odpowiedzialem mu ze VR a on zdziwko co to..Ja zapytalem sie go co on tam na to mi odpowiedzial 2,5 a ja mu 2,8 i pojechalem
Mysle ze kill udany bo co mnie najbardziej cieszy to ze stara poczciwa troja dala rady nowej E60
-525i
-2497 cm³
-218 KM(160 kW) przy 6500 obr/min
-250 Nm przy 2750 obr/min
Jadac sobie spokojnie widze w lusterku jak czarne bmw wyprzedza sznur aut w tym mnie,to nie moglem nic innego zrobic jak jechac za nim .Dojechalem do niego przy torach,zaraz po wyjsciu z torow lewy i sie zaczela cala zabawa.Jedynka szlismy na rowno,na dwojce przy koncu juz go bralem,trojka juz byl moj
Koles z bmw podjechal na swiatlach i zapytal sie co tam mam to odpowiedzialem mu ze VR a on zdziwko co to..Ja zapytalem sie go co on tam na to mi odpowiedzial 2,5 a ja mu 2,8 i pojechalem
Mysle ze kill udany bo co mnie najbardziej cieszy to ze stara poczciwa troja dala rady nowej E60
W sumie kill to kill, ale E60 to ciężki *#cenzura#*****. Auto bardziej do "lansu". E60 530D też nie daję rady zdrowej VR'ce.
Mimo wszystko GRATULUJE, mina gościa z "bety" była pewnie bezcenna....
Mimo wszystko GRATULUJE, mina gościa z "bety" była pewnie bezcenna....
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
kocham takie kille jak "stare" mk3 przetrze nosa nowej furze nie wazne jakiej ale ...
Dokładnie bo koleś myśli jaki to on zajebisty, że ma bete 2,5.
A tu Zonk
Gratki mega kill'a
A tu Zonk
Gratki mega kill'a
Re: MK III VR vs. BMW E60 525i
dzieki mina kolesia mowila sama za siebie "wielke zdziwienie"Piaseczeq pisze:Mimo wszystko GRATULUJE, mina gościa z "bety" była pewnie bezcenna....
Mina z każdego auta za ponad 300 tysia objechanego przez cokolwiek tańszego jest przeważnie identyczna. Niewielu jest w stanie się uśmiechąć, a bardzo nieliczni z uśmiechem zapytać co ich objechało. Ja muszę przyznać, że akurat kierowcy nowych beemek przeważnie i kulturalnie się interesują, zagajają rozmowę, kciuk w górę i w ogóle paryskie klimaty. Podkreślam słowo NOWYCH beemek.
Nie to, co kolesie z wypasionych mesiów czy audic, tam to morda w ciupek i przestają mnie zauważać na następnych światłach, jakbym nagle przestał istnieć
Jak mnie na światłach objechała niepozorna Toyota Starlet, to prawie wysiadłem, żeby pod maskę zajrzeć. Bo kolega twierdził, że ma 275 koników... Minę też chyba miałem bezcenną
Nie to, co kolesie z wypasionych mesiów czy audic, tam to morda w ciupek i przestają mnie zauważać na następnych światłach, jakbym nagle przestał istnieć
Jak mnie na światłach objechała niepozorna Toyota Starlet, to prawie wysiadłem, żeby pod maskę zajrzeć. Bo kolega twierdził, że ma 275 koników... Minę też chyba miałem bezcenną
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- silent killer
- Ma gadane
Re: MK III VR vs. BMW E60 525i
Takie kille sa najlepsze jak właśnie niepozorne (tanie z wyglądu) auto objeżdża wypasioną furęzlos pisze:Jak mnie na światłach objechała niepozorna Toyota Starlet, to prawie wysiadłem, żeby pod maskę zajrzeć. Bo kolega twierdził, że ma 275 koników... Minę też chyba miałem bezcenną
Golf jednak swoje waży.
TDI The Devil Inside
TDI POWER
TDI POWER
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
Szczerze to się nie dziwię, były limitowane starletki co w serii z motorka 1.3 16V DOHC miały 135 KM i mechaniczną szperę, co przy wadze nieco większego wózka na zakupy zwijało asfalt i nawet odpowiednik po stronie VW (polo G40) dostał by srogie lanie. Jeśli gościu podłubał rzeczywiście aż do 275 KM to bym się bał usiąść za kółko nawet jeśli dorobił by solidną klatkę.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
zlos, czekamy na równie barwny opis killa z Toyotą Starlet
Duff
Duff
Diesel Power
- silent killer
- Ma gadane
Dużo czasu nie mieliśmy, ale coś bąknął, że auto po swapie i turbo jest... pod maskę nie zaglądałem, ale i po co - objechał mnie srodze. Zwija się grubo poniżej 4 sek do setki, nie ma co.BENITO pisze:Jeśli gościu podłubał rzeczywiście aż do 275 KM to bym się bał usiąść za kółko nawet jeśli dorobił by solidną klatkę.
A co tu opisywać. Ja karałem gościa z jakiejś po wiejsku poturbionej 325i, a tu nas obu pokarało takie kurna małe czerwone - śmignął, że rejestracji nie zdążyłem zauważyćDuff pisze:zlos, czekamy na równie barwny opis killa z Toyotą Starlet
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
Pewnie miało 2-litrówkę z celiki turbo, oj ciężko ciężko to widzę.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.