Pare miesiecy tem u moj 1,8 gti golf zaczal sie dusic na wysokich obrotach ok 4000<. Sprawdzalem wszystko i nic, na koncu wymienilem mu filtr powietrza i bylo ok. Ale problem rwaca a filtr jest czysty. Od jakiegos czasu jest z nim jeszcze cos, mam go rok i zawsze palil mi na dotyk, a teraz zeby go odpalic musze dodawac gazu. Co z nim jest, czy ktos moze mi pomoc....??????????
POMOCY!!!!!!!!!!1
POMOCY MOJ GOLF WARIUJE
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jezeli to jest to samo co u mnie to padl ci czujnik halla , w moim silniku sa 2 takie czujniki w aparacie zaplonowym i na wale korbowym i wlasnie na wale mialem rozwalony i jak nie dodalem gazu to wlasnie nie chcial bydlak zapalic .
[ Dodano: Sob Kwi 29, 2006 13:47 ]
takie mialem pierwsze obiawy tego czujnika a potem to juz wogole nie chcial palic po 15 min go chechlalem , podjedz na kompa i powinno wyjsc . I pamietaj ze komp dopiero pokaze bląd jak w momencie podlaczenia nie odpalisz .
[ Dodano: Sob Kwi 29, 2006 13:47 ]
takie mialem pierwsze obiawy tego czujnika a potem to juz wogole nie chcial palic po 15 min go chechlalem , podjedz na kompa i powinno wyjsc . I pamietaj ze komp dopiero pokaze bląd jak w momencie podlaczenia nie odpalisz .