Centralny zamek dziwne zachowanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
Mam następujący problem z centralnym zamkiem. Chodzi o to, że podczas zamykania pilotem wszystkie drzwi się zamykają a prawe tylne w tym momencie się otwierają, przy otwieraniu wszystkich drzwi jest odwrotnie, wszystkie się otwierają a prawe tylne się zamykają. Co może być tego przyczyną? Pozdrawiam
Mam następujący problem z centralnym zamkiem. Chodzi o to, że podczas zamykania pilotem wszystkie drzwi się zamykają a prawe tylne w tym momencie się otwierają, przy otwieraniu wszystkich drzwi jest odwrotnie, wszystkie się otwierają a prawe tylne się zamykają. Co może być tego przyczyną? Pozdrawiam
mikrostyki bądź zimne luty w zamkupdawid81 pisze:Mam następujący problem z centralnym zamkiem. Chodzi o to, że podczas zamykania pilotem wszystkie drzwi się zamykają a prawe tylne w tym momencie się otwierają, przy otwieraniu wszystkich drzwi jest odwrotnie, wszystkie się otwierają a prawe tylne się zamykają. Co może być tego przyczyną? Pozdrawiam
-
- Forum Master
Czyli drzwi do rozebrania, zamek do wyjęcia i sprawdzenie go co go boli...
-
- Ma gadane
- Kontakt:
dokladnie zimne styki,u siebie przerabialem to samo,mozesz wymienic zamek lub "naprawic" luty
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... =mikrostyk Proszę wszytko masz jak na tacy
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Centralny zamek dziwne zachowanie
Ja u siebie mam wogóle brak reakcji na zamykanie i otwieranie centralnego z kluczyka(tylko taki mam) w prawych tylnych drzwiach i nie świeci się po zamknięciu lampka na drzwiach kierowcy. Niedawno podłączałem nowe radio ale przez ponad tydzień wszystko chodziło normalnie?
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!