[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre (Aktualizacja tematu)
Dzieki chlopaki! Az uroslem w srodku... . Cudow nie ma i duzo jeszcze mu brakuje, zebym powiadzial, ze projekt jest skonczony.
...Mati..., Twoj tez jest ladny, no i w najladniejszym kolorze
Co do dokladek to co trzeci5, bys proponowal? Zostawienie tak jak jest teraz? Hmm... raczej odpada zwykla seria
...Mati..., Twoj tez jest ladny, no i w najladniejszym kolorze
Co do dokladek to co trzeci5, bys proponowal? Zostawienie tak jak jest teraz? Hmm... raczej odpada zwykla seria
Cały jest VT tak samo jak jego obniżenie...sagano88 pisze:Golfik na zdjeciu ma tez dziwnie zaspawana klamke od gory . Albo to wszystko (brak kierunkow i mod z klamka) to VT.
Wiedziałem że tak będzie, dlatego jak pisałeś o sprężynach, mówiłem Ci, że od razu szukaj gwinta. Mi dwa dni po obniżeniu mojego już było żal że nie dałem niższych springów...sagano88 pisze:Chyba zachorowalem na ta glebe bo ciagle mi malo.
Nie nie będziesz, bedziesz zły że wiecej nie zejdzie. Zaczniesz myśleć o air Mam znajomka który lata mk3 i wyznaje szkołę, że jego auto musi toczyć się na szerokiej stali i przy hamowaniu musi szurać dokładka. Wtedy jest dobrze a dokładki są przecież taniesagano88 pisze:Moze jak wywale regulacje z tylu, dokrece przod do konca i bede szural dokladka na prostej drodze bede zadowolony.
sagano88 pisze:Ale alu i tak musza byc o cal lub dwa wieksze
Muszą bo sam do tego doprowadziłeś robiąc dokładki w kolor + progi + gleba... Przyciągasz uwagę i teraz koło zaczyna wyglądać średnio, choć samo w sobie jest bardzo ok tylko ginie w tych wielkich obłych błotnikach...
To ty masz jeszcze kata?? Wywal to. Daj mu trochę luzu i popraw brzmieniesagano88 pisze:progi musze brac ze skosa, a i tak czasami jeszcze przytre wachaczem albo przepoleruje kata.
Podpisuję się też pod tymi słowami i 3mam kciuki za projekt...Mati... pisze:super golfik bardzo ladnie zrobiona,jak najbardziej w moim guscie:)
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- trzeci5
- Forum Master
Re: MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre (Aktualizacja tematu)
Osobiście dokładki 25J mi się podobają sam takie mam,więc założył bym pakiet 25J kompletny a progi z R32 bym zdją,ale to moje skromne zdanie,pozdrawiam.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Miales racje steniu4, a tak bylem pamietam napalony na te Twoje Weiteci. I tak popelnilem blad i zakupilem wtedy te TA-Technixy, ktore na szczescie szybko zmienily wlasciciela i nawet nie stracilem na cenie.
Air nie ukrywam, ze marzy mi sie najbardziej... Ostatnio nawet jeszcze bardziej po rozmowie z Maciejem ze Style Poznan, ktory ujawnil calkiem przystepna cene jak za taka przyjemnosc. Czasami nawet mysle, zeby sprzedac tego Golfika i zakupic cos starszego na grubszy projekt. Najlepiej (i kiedys napewno bedzie) MK1 cabrio z pakietem karmanna. Bez zbednych dodatkow na dobrej klasyczej feldze z Airem... . Och te marzenia! Dobrze, ze za nie, nie karaja.
A co do dokladek jahre to jakos progi mi sie nie widza i wole polaczenie z R32.
Air nie ukrywam, ze marzy mi sie najbardziej... Ostatnio nawet jeszcze bardziej po rozmowie z Maciejem ze Style Poznan, ktory ujawnil calkiem przystepna cene jak za taka przyjemnosc. Czasami nawet mysle, zeby sprzedac tego Golfika i zakupic cos starszego na grubszy projekt. Najlepiej (i kiedys napewno bedzie) MK1 cabrio z pakietem karmanna. Bez zbednych dodatkow na dobrej klasyczej feldze z Airem... . Och te marzenia! Dobrze, ze za nie, nie karaja.
A co do dokladek jahre to jakos progi mi sie nie widza i wole polaczenie z R32.
Ha! Idziemy tym samym torem. Ja w tym miesiącu odbijam wakaje a od następnego do jednej skarbonki odkładam sos na przyszłoroczne egzotyczne kierunki, a do drugiej na projekta bo plan już jestsagano88 pisze:Czasami nawet mysle, zeby sprzedac tego Golfika i zakupic cos starszego na grubszy projekt.
Mk1 cabrio tiaa!! Zawsze mi się podobały... I w oryginale albo w germanie onlysagano88 pisze:Najlepiej (i kiedys napewno bedzie) MK1 cabrio z pakietem karmanna. Bez zbednych dodatkow na dobrej klasyczej feldze z Airem...
No dobrze bo bym dostał dożywociesagano88 pisze:Och te marzenia! Dobrze, ze za nie, nie karaja.
Słusznie. To Twoje auto, a i mi się to połączenie podoba. Tzn progi bo pakiet jahre na zewnątrz nie bardzo mi się podoba szczerze mówiąc...sagano88 pisze:A co do dokladek jahre to jakos progi mi sie nie widza i wole polaczenie z R32.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Z odbijaniem na prosta to mi nawet nie mow...! Ja ten miesiac mam taki pechowy, ze co chwila cos. Najpierw byla stluczka i co nie co powedrowalo do Pana kieszeni dla zamkniecia sprawy, potem siadl ten wentylator, a wczoraj pozbylem sie czolowej szyby nawet nie pytajcie w jak glupi sposob! Normalnie fatum jakies. Z szyba sprawa na szczescie zarzegnana i jest juz nowa. Nawet z ta sama cyferka roku (tyle, ze pewnie 2008) i dodatkowym bajerem w postaci paska przyciemniajacego. Ale co portfel znow chudszy to chudszy . Do tego jeszcze teraz pora ubezpieczenia. Z modami bedzie "maly" przestoj.
No i nie ma refleksów jak się jedzie w nocy albo pod słońce...
To już o nic nie pytam...
To już o nic nie pytam...
Hamulce w połysku? Ciekawe
Niebieskie będą lepsze
Niebieskie będą lepsze
Mam gdzieś foty caddy z polerowanymi zaciskami ale z VW Motorsport bo obudowa jest ze stopu alu a te nasze zwykłe to nie podejdzie. Tydzień maks i wyglądałyby koszmarnie, chyba, że na koniec bezbarwnym lakierem
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Szkoda, ze nie porobilem zdjec z kolejnych etapow jak dzialalem nad zaciskami, to byscie rzucili okiem . Fajnie to by wygladalo tyle, ze bez jakiegos bezbarwnego lakieru jak Steniu mowi by sie nie obeszlo. Niebieski tez jest dobry
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Jak zapowiadalem wrzucam fotki z pomalowanymi zaciskami. Wczoraj przy okazji pstryknalem troche wnetrza. Wiaderko i skrzyneczka z kosmetykami w bagazniku musza byc w razie wypadu na myjke
Jakie ładne wiaderko. Wyczuwam, że to limited edition za 2,48
Tak w ogóle to trzeba te najlejki pozamawiać i przyozdobić
Tak w ogóle to trzeba te najlejki pozamawiać i przyozdobić
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman, wiadomo limited edition z BD Jak bys zamawial na swoje to pamietaj o mnie. Wiesz co chce zakupic wiec jak by co daj znac.