[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- Walus
- Gadatliwa bestia
VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
Widze jakaś sesja sie szykuje, chetnie obejrze efekty
White Rally R16 MK I -viewtopic.php?t=67498
Pussy Wagon MK IV - viewtopic.php?p=3646082#3646082
Pussy Wagon MK IV - viewtopic.php?p=3646082#3646082
- miko
- black point
- Kontakt:
masz pan dolar jeździsz na kozaka bez tablic to trzeba się z tym liczyćMarcin GTI pisze:I poleciał dowód
dobre dobre czekamy na resztę fot od MaNoKonradzikIV pisze:BTW :
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
przegląd dziś podbity :]
musze się wybrać do tych gamoni po mój dowód.
musze się wybrać do tych gamoni po mój dowód.
- Dawca_Nerek
- Forum Master
tylko najpierw wróć z Rzeszowa
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
auto bardzo dobrze wyglada w ruchu, w drodze na event czesto ogladalem sie do tylu kola sa ok ale jednak rozejrzalbym sie za czyms innym zeby bylo z konkretnym pier@#@$#@$^m
aha - bardzo fajna wlepa airride screams homosexuality
pzdr
aha - bardzo fajna wlepa airride screams homosexuality
pzdr
www.vagmalopolska.pl
Co do czarnych felg to znając konrada cieżko będzie go namówić na to by zmienił te bbs rc Ogólnie jak dla mnie to kultowa felga w mk4 ,obok bbs CH ,LM i OZ aristo.....RC 330 to bardzo -uzyteczne felgi- ważą 9,4 kg i maja dobre parametry 8 ' szerokosci i 32 et - dobra baza do wielotłoczka naprzodzie...to są tylko wizualnie bbs z 25 J.Wiem na jakie by zmienił te koła ale .......
Lansiarska ta kałuża wody jest na fotkach czekam na całą sesje a w szczególności na -auto w ruchu by MaNo- ciśnij go by się nie ociągał
Dawca_Nerek,
W RZ jakaś galerianka go zaczepiła i ponoć przepał bez wieści....auto nadal stoi pod mostem na parkingu .... czekamy na sprawozdanie z wyjazdu
Lansiarska ta kałuża wody jest na fotkach czekam na całą sesje a w szczególności na -auto w ruchu by MaNo- ciśnij go by się nie ociągał
Dawca_Nerek,
W RZ jakaś galerianka go zaczepiła i ponoć przepał bez wieści....auto nadal stoi pod mostem na parkingu .... czekamy na sprawozdanie z wyjazdu
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
trochę prawdy w tym jest ale jakby się trafiły CH to chyba bym się skusił.... a rc może ta felga nie jest jakaś nie wiadomo jaka ale jak dla mnie ma w tej swojej prostocie to coś co mi się podoba, w tym sezonie na pewno zostanie tak jak jest przez zimę pomyślimy co dalej...gluszcz pisze:Co do czarnych felg to znając konrada cieżko będzie go namówić na to by zmienił te bbs rc Ogólnie jak dla mnie to kultowa felga w mk4 ,obok bbs CH ,LM i OZ aristo.....RC 330 to bardzo -uzyteczne felgi- ważą 9,4 kg i maja dobre parametry 8 ' szerokosci i 32 et - dobra baza do wielotłoczka naprzodzie...to są tylko wizualnie bbs z 25 J.Wiem na jakie by zmienił te koła ale .......
dziś trip Kraków-Rzeszów-Kraków... niecałe 400 km drogi w ok 8,5 godziny....
pozdrawiam wszystkich którzy płacą podatek drogowy i stoją tak jak ja w korkach...
- Dawca_Nerek
- Forum Master
dobrze że to nie jakiś Galeriangluszcz pisze:W RZ jakaś galerianka go zaczepiła i ponoć przepał bez wieści....
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
ta felga nie jest zła, tak samo pasuje w mk4 jak ori koła od jare w mk3 ale tak jak ktoś napisał projekt jest już na takim poziomie że felgi muszą mieć "pierd***nięcie"
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
racja, tylko znalezienie czegoś co będzie miało to *#cenzura#******** i do tego nie będzie ważyło niewiadomo ile to jest sztuka...noname_conek pisze:ta felga nie jest zła, tak samo pasuje w mk4 jak ori koła od jare w mk3 ale tak jak ktoś napisał projekt jest już na takim poziomie że felgi muszą mieć "pierd***nięcie"
- Dawca_Nerek
- Forum Master
czy naprawdę jest taka róźnica ?? Przecież wystarczy że kierowca będzie o 10kg lżejszy i się wyrównaKonradzikIV pisze:do tego nie będzie ważyło
KonradzikIV, a nie masz w garażu nadmiaru jednego kołpaczka ?? wystarczy mi talerzyk
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no własnie jest i to jest najgorsze, kołpaczka nie mam ale może się uda coś gdzieś załatwić :] dam znac w razie czegoDawca_Nerek pisze:czy naprawdę jest taka róźnica ?? Przecież wystarczy że kierowca będzie o 10kg lżejszy i się wyrówna
- Dawca_Nerek
- Forum Master
jak się uda to Ci załątwieKonradzikIV pisze:ale może się uda coś gdzieś załatwić :] dam znac w razie czego