[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[mk3 VR6] Yellow Cab :) all foto str. 1
air piekna sprawa tylko koszta spore ale jak sie tak robi auto to mozna juz sie postarac i wrzucic air
a tak to musze przyznac ze chcialbym go juz zobaczyc na tym kole i ze zlozonym wnetrzu bo zapowiada sie mega dobrze, stolki super ci wyszly w polaczeniu z zolta nicia
a tak to musze przyznac ze chcialbym go juz zobaczyc na tym kole i ze zlozonym wnetrzu bo zapowiada sie mega dobrze, stolki super ci wyszly w polaczeniu z zolta nicia
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
przez przypadek gdzieś na vwvortex-ie się natknąłem...
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
no jak widac mial ktos juz podobny pomysl... bo tak jak pisalem ja tego zoltka nie widzialem wczesniej. Choc kolor i pomysl na bude/zderzaki mam calkiem inny wiec bedzie sporo roznic no i przede wszystkim z tylu bedzie o cal szerzej niz na foto
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
nie przejmuj się, najważniejsze że foto nie jest z Polski haha będzie kozak
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Wreszcie ktoś kto mnie rozumie! Też masz tak, że tylko zieleń widzisz jako brąz czy na odwrót również?Fredi88 pisze:a z kolorami to mam problem jak pojawia sie ciemna zielen i ciemny braz..
Śmierć pochodnym zgniłej zieleni!
Auto fajnie się zapowiada, chociaż zdjęcia jakoś pouciekały i tylko kilka udało mi się zobaczyć.
Jak to oglądam i myślę o tej Twojej MKI to nowa zabawka też pewnie będzie rasowa. ;]
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
ogarne to dzisiaj wieczorem... powrzucalem foty na iv.pl, a one po jakims czasie po prostu zniknęły Wrzuce dzis wszystko na imageshack.us i wieczorem 1 post zaktualizuje.brz pisze:Auto fajnie się zapowiada, chociaż zdjęcia jakoś pouciekały i tylko kilka udało mi się zobaczyć.
dzieki. Mk1 byl cukier, ale auto z bolem serca sprzedalem :/ rozsadek mimo wszystko wzial gore, bo 3 samochodu bym nie kupil juz, a potrzebowalem auto do jazdy i cos zeby zime przejezdzic. Dlatego mk1 sprzedane, w jego miejsce wskoczylo mk3 20jahre takze, nie ma tego zlego...brz pisze:Jak to oglądam i myślę o tej Twojej MKI to nowa zabawka też pewnie będzie rasowa. ;]
Fotek w ogóle nie widać, tylko ostatnie 5 Zrób coś bo chciałbym obejrzeć ten zajebisty moim zdaniem kolorek
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
zrobioneRUMBA pisze:Zrób coś bo chciałbym obejrzeć ten zajebisty moim zdaniem kolorek
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
a składasz go coś powolutku czy stoi tak jak na ostatnich fotkach po wklejeniu szyb?
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
stoi tak jak stalPOOREK pisze:a składasz go coś powolutku czy stoi tak jak na ostatnich fotkach po wklejeniu szyb?
brak czasu na cokolwiek... a jak sie znajdzie, to sa wazniejsze rzeczy do roboty, wiec wszystko wskazuje na to ze auto na spokojnie wyjedzie po zimie.
W międzyczasie mk1 poszlo w swiat (bo zima jezdzic nie mialem zamiaru, a kupic 3 auto to juz przesada ;/ ) dlatego w jego miejsce wskoczyl mk3 2,0 AGG 20Jahre
tak wygladal po zakupie i 1 myciu
w tej chwili na tyle juz sa helle black magic
kupilem stalowki na zime
Oraz ori felgi z 20Jahre, czyli 2 czesciowe bbs RS. Fotek nie mam, kazdy wie jak wygladaja ja je chce jeszcze psiknac na jakies fajne kolory. Co do samego auta to trzeba wrocic do oryginalu, brakuje mi jeszcze grilla na 2 zeberka ze znaczkiem i paskow na zderzakach. Ale ogarnie sie powoli wszystko
Pochwale sie jeszcze tym, co wynalazlem mojej pani zamiast mk4... Wczoraj nabylismy VW new beetle 1,9 tdi ALH 90ps. Fajnie wyposazone i zadbane autko z 2001 roku
- RafaelloW007
- Forum Master
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Nie ma to jak kupić sobie Jahre na dupowoza
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
jedno lepsze od drugiego jak nie swój dupowóz jahre to piękny garbi dla swej Pani nie wiem co lepsze.. tak jak wcześniej skwitowano, tacy to pożyją
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Re: [mk3 VR6] Yellow Cab :) all foto str. 1
...dzięki koleszko Autko piękna sprawa, uwielbiam takie nietypowe kolorki w MK3 dlatego gratulacje wyboru i powodzenia w dalszej realizacji planówFredi88 pisze:zrobioneRUMBA pisze:Zrób coś bo chciałbym obejrzeć ten zajebisty moim zdaniem kolorek