[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre (Aktualizacja tematu)
tak ja mam z przodu felge 18 x 8,5 cala ET35 i wystaje z przodu choć jest bez dystansu i to dosyć
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Antonioo, dlatego wydawalo mi sie, ze 18 x 8,5 cala ET38 bylo by u mniez przodu na styk, ale z tego co Frykas pisze wychodzi na to, ze mogla by obcierac o gwint. Czyli resumujac, wnioskuje, ze do MK4 nie wepchnie sie wiecej jak 8,5 cala z przodu przy 18"? Hmm... Ciekawe jak z tylem bo nadal nic nie wiem? Skoro Sebkowi udalo sie wpakowac 10 cali na tyl i jakos na tym jezdzi musi byc to wykonalne. Tylko przy jakim ET? Choc widzialem w jego temacie, ze juz sobie nadkole ladnie skaleczyl.
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
a co to za felga??
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
ja 8.5 cala jak pakowałem na tył bez dystansu too było blisko do amortyzatoru. tak tylko palec wszedł miedzy opone a amor ;p jutro felgi załoze to moge Ci pokazać zdjecie przodu
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
u mnie z przodu z dystansem 10 mm miedzy opone a gwint kartke papieru sie wkladalo i to tez przy odpowiednim ustawieniu jak wchodzi palec to jest bardzo luzno !!
Mój Borowik
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Re: MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre (Aktualizacja tematu)
Zdradze wam bo i tak pewnie nic z tego nie bedzie, choc bardzo bym chcial zeby ta felga kiedys u mnie zagoscila. Jednak co BBS to BBS . Tak samo bardzo ladne i podobne do stylu typowych BBS-ow sa 19" z Phaetona, ale juz nie odbiegam od tematu .Frykas pisze:a co to za felga??
Ta felga to BBS RS II lub jak kto woli (RS 700/701), kuta, skrecana solidna. Jest do kupienia w rozmiarach - przod: 8,5x18ET38, tyl: 10x18ET25. Dokladnie taka jak na zdjeciu ponizej. Wystepowala w roznych setupach, ale chodzi mi o identyczna gdzie ramiona mocno i ladnie ukladaja sie do wewnatrz co przy 10 calach szerokosci jest jakby bardziej widoczne .
U babci pod blokiem poliftowe e46 na mpakiecie stoi na czymś takim. Normalnie ładniejszy od mojego
Do saaba je!! Ja mam taki zapas miejsca że i 19" wpadnie bez problemu... Tylko że zawias do batyskafu żeby to się drogi trzymało i ładnie wyglądało kosztuje tyle co dobre wakacje w ciepłych krajach nie kupie go tutaj... :/sagano88 pisze: Ta felga to BBS RS II lub jak kto woli (RS 700/701), kuta, skrecana solidna. Jest do kupienia w rozmiarach - przod: 8,5x18ET38, tyl: 10x18ET25. Dokladnie taka jak na zdjeciu ponizej.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman, no dziwne, zeby M-ka i to jeszcze na tej feldze wygladala brzydko! Wlasnie w beemkach z M-pakietem pakowali ta felge, a i tak nie do kazdej BMW miesci sie i musza chlopaki z "Syndykatu" klepac nadkola . Dla nich ta felga jest rownie Cultowa jak dla nas Shmidt TH-line albo BBS 25 Jahre (tu troche przegialem ).
Widze, ze steniu mamy ten sam gust . Na kazdym aucie chyba robila by ta felga robote. Szczegolnie podoba mi sie ulozenie ramion ku srodkowi.
Widze, ze steniu mamy ten sam gust . Na kazdym aucie chyba robila by ta felga robote. Szczegolnie podoba mi sie ulozenie ramion ku srodkowi.
Dokładnie. Ja już mam plana. Wyprowadzę schaba do zimy (przegub wewnętrzny, aku i świece, + nowa świeca od webasto) i na przyszły sezon będę polować w długie zimowe wieczory na talerze od A8 na to polerka dystans i do szweda. I do tego lowering springs + Bilstein B6 i zagra. Większy wolniejszy wydech i wirusa może zdążę w tym roku też ogarnąć...sagano88 pisze:Widze, ze steniu mamy ten sam gust
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
No plany masz grube. Juz teraz Saabik w porownaniu do innych prezentuje sie super, ale kiedy zagosci gleba i wieksza, ladna felga w polerce bedzie miod dla oczu.
Ja poki co staram sie wyjsc na prosta z finansami bo ostatnio niespodziewane wydatki na auto (szyba, wentylator), do tego zakonczenie licencjata czyli dodatkowe oplaty, splaty itp. tak mnie splukaly, ze masakra. Jeszcze niedawno bylem na urlopie i mowilem sobie, ze w tym roku nigdzie nie jade, a tu nagle na spontanie zawitalem w Skorzecinie nad jeziorkiem pod domkiem, gdzie jak wiadomo sianko rozplywalo sie jak woda .
Pomalu czuc zblizajaca sie zime wiec narazie zaczynam rozgladac sie za jakas stala na zimowkach czy tez dywanikami gumowymi . No wlasnie moze masz steniu4 do jakis dostep, albo ktos inny? Jak juz zaloze stal to w dlugie zimowe wieczory bede odnawial po sezonie obecne Alu do jeszcze bardziej idealnego stanu, w miedzy czasie przegladajac Alledrogo w poszukiwaniu czegos wiekszego 18" badz 19". Po malej renowacji obecne Alu wyladuja zapewne na Allegro tak by nastepny wlasciciel mogl byc z nich w pelni zadowolony jak ja obecnie. No chyba, ze ktos bylby chetny na moje kolka tak jak stoja teraz?
Ja poki co staram sie wyjsc na prosta z finansami bo ostatnio niespodziewane wydatki na auto (szyba, wentylator), do tego zakonczenie licencjata czyli dodatkowe oplaty, splaty itp. tak mnie splukaly, ze masakra. Jeszcze niedawno bylem na urlopie i mowilem sobie, ze w tym roku nigdzie nie jade, a tu nagle na spontanie zawitalem w Skorzecinie nad jeziorkiem pod domkiem, gdzie jak wiadomo sianko rozplywalo sie jak woda .
Pomalu czuc zblizajaca sie zime wiec narazie zaczynam rozgladac sie za jakas stala na zimowkach czy tez dywanikami gumowymi . No wlasnie moze masz steniu4 do jakis dostep, albo ktos inny? Jak juz zaloze stal to w dlugie zimowe wieczory bede odnawial po sezonie obecne Alu do jeszcze bardziej idealnego stanu, w miedzy czasie przegladajac Alledrogo w poszukiwaniu czegos wiekszego 18" badz 19". Po malej renowacji obecne Alu wyladuja zapewne na Allegro tak by nastepny wlasciciel mogl byc z nich w pelni zadowolony jak ja obecnie. No chyba, ze ktos bylby chetny na moje kolka tak jak stoja teraz?
a Adrian coś tam modzi, autko nocuje u mnie w garażu, więc jak łatwo można się domyślić auto nie jeździ
Taka mała podpowiedź( pewnie się wkurzy )
i taka mała moja opinia, tak wygląda dokładka Adriana po 80% sezonu na gwincie, który wcale wysoko nie jest. Jak dla mnie to rewelacja, jak nówka od lakiernika, zero przycierek:
Tylko proszę mi tu ze zdjęciami dwójek czy trójek nie wyskakiwać. Hokej to nie wyznacznik gleby.
Taka mała podpowiedź( pewnie się wkurzy )
i taka mała moja opinia, tak wygląda dokładka Adriana po 80% sezonu na gwincie, który wcale wysoko nie jest. Jak dla mnie to rewelacja, jak nówka od lakiernika, zero przycierek:
Tylko proszę mi tu ze zdjęciami dwójek czy trójek nie wyskakiwać. Hokej to nie wyznacznik gleby.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Ach ci paparazzi... Nic sie nie ukryje.
Fakt autko nocowalo u truckmana, a ja w tym czasie walczylem do 3-ej w nocy z nowym modem. Ale jestem zadowolony . Potem 4 godzinki snu i rano pedzilem wszystko poskladac zeby dotrzec do kobiety i pracy. Z racji, ze jestem teraz w pracy prosze mojego nadwornego paparazzi o szpiegoskie foto NOWEGO SMOKED FRONTU
Edit: P.S. Udalo sie cos zrzucic z telefonu
Fakt autko nocowalo u truckmana, a ja w tym czasie walczylem do 3-ej w nocy z nowym modem. Ale jestem zadowolony . Potem 4 godzinki snu i rano pedzilem wszystko poskladac zeby dotrzec do kobiety i pracy. Z racji, ze jestem teraz w pracy prosze mojego nadwornego paparazzi o szpiegoskie foto NOWEGO SMOKED FRONTU
Edit: P.S. Udalo sie cos zrzucic z telefonu
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre (Aktualizacja tematu)
a ile byś chciał za te felgi ?sagano88 pisze:No chyba, ze ktos bylby chetny na moje kolka tak jak stoja teraz?