VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
należało się ! autko pięknie wygląda , a teraz pochwal się co za koła dostałeś
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
noname_conek
hehe, klamka pasażera ma zaślepkę od tamtej pory co go kupiłem od chłopaka któremu dzień wcześniej wyjęli dobry sprzęt przed sprzedażą
pczerniej
sam jeszcze nie wiem jakie, mam dostać jakiś katalog i dopiero wybiorę , ma być sesja w GT na tych kołach ( prawdopodobnie i tak pójdą na sprzedaż bo rs nie wymienię na żadne inne .
Co do spekulacji na temat lakieru i tylnych nadkoli to dobrze wiem że jest mała kiszka,
Jeśli chodzi o lakier to jest już troszkę zużyty, auto nei jest garażowane stoi przez cały sezon pod chmurą. Jedynie w zimę na czas modyfikacji zamykane jest w garażu u taty znajomego.
Cały lakier będzie odświeżony na nowy sezon, również z nadkolami będzie zrobiony porządek, także zderzaki zostaną polakierowane od nowa, linia plastiku zostanie tak jak było w serii. Air na przodzie pójdzie niżej, rozetniemy wahacz i myślę że ok 1-2cm pójdzie przód w dół.
Półka z pucharami nie jest wcale taka duża , myślę że inni mają ich więcej, Niemniej jednak cieszy każdy mały wazonik za docenienie wkładu pracy i chęci przez dobre 4lata. Ciągle z sezonu na sezon staram się coś zmienić , myślę że na nowy rok też będzie małe zaskoczenie ( bądź też nowy projekt) Czas pokaże , wiadomo czego potrzeba najwięcej $$$
hehe, klamka pasażera ma zaślepkę od tamtej pory co go kupiłem od chłopaka któremu dzień wcześniej wyjęli dobry sprzęt przed sprzedażą
pczerniej
sam jeszcze nie wiem jakie, mam dostać jakiś katalog i dopiero wybiorę , ma być sesja w GT na tych kołach ( prawdopodobnie i tak pójdą na sprzedaż bo rs nie wymienię na żadne inne .
Co do spekulacji na temat lakieru i tylnych nadkoli to dobrze wiem że jest mała kiszka,
Jeśli chodzi o lakier to jest już troszkę zużyty, auto nei jest garażowane stoi przez cały sezon pod chmurą. Jedynie w zimę na czas modyfikacji zamykane jest w garażu u taty znajomego.
Cały lakier będzie odświeżony na nowy sezon, również z nadkolami będzie zrobiony porządek, także zderzaki zostaną polakierowane od nowa, linia plastiku zostanie tak jak było w serii. Air na przodzie pójdzie niżej, rozetniemy wahacz i myślę że ok 1-2cm pójdzie przód w dół.
Półka z pucharami nie jest wcale taka duża , myślę że inni mają ich więcej, Niemniej jednak cieszy każdy mały wazonik za docenienie wkładu pracy i chęci przez dobre 4lata. Ciągle z sezonu na sezon staram się coś zmienić , myślę że na nowy rok też będzie małe zaskoczenie ( bądź też nowy projekt) Czas pokaże , wiadomo czego potrzeba najwięcej $$$
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
przy takim projekcie to już dawno powina być wymieniona wstaw zwykła bez zamkavw_golf3 pisze:noname_conek
patrząc na golfa jak kiedyś wyglądała jak teraz no to ode mnie duży szacun choć ja bym niektóre rzeczy zrobił inaczej ale wiadomo każdy ma jakiś swój indywidualny pomysł w głowie ;] pozdr i czekam na dalszy rozwój projektu no i przypływy $$$ ;]
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
noname_conek
nad drobiazgami popracuję w zimę, może nie wszystkie uda mi się zrobić ale myślę że większości podołam
Dokładnie, każdy ma inną wizję stylu, może w następnym będzie zupełnie coś innego ? zobaczymy jak będzie z $$ których nigdy nie za wiele
nad drobiazgami popracuję w zimę, może nie wszystkie uda mi się zrobić ale myślę że większości podołam
Dokładnie, każdy ma inną wizję stylu, może w następnym będzie zupełnie coś innego ? zobaczymy jak będzie z $$ których nigdy nie za wiele
- big_jasiu
- OPOLSZCZYZNA - NYSA
- Kontakt:
a w jaki styl celujesz ??:)vw_golf3 pisze:noname_conek
witam.kolego vw_golf3 mam zamiar zmienic lekierel na swojm golfie ma pytank ile kasztowało cie pomalowanie auta na ten kolorek ????
ciekawi mnie bo jezeli malujesz na ten sam kolor to koszty i tak sa mniejsze bo niemalujesz jakis schowanych elementów a przy zmianie koloru trzeba niestety wszystko malować dokladnie .
tak patrząc na tą otwartą maskę pomyślałem że fajnie by było jak byś zapodał takie lustra na wewnętrzną strone maski.
>>>>>White GL by Stary<<<<
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
proponuje kupić nową dokładkę tylko na zloty spoty bo ta już zmęczona mocno jest
ps. tego przewodu co idzie spod kolektora po dolocie i gdzieś tam za kielich nie da sie schować jakoś?
ps. tego przewodu co idzie spod kolektora po dolocie i gdzieś tam za kielich nie da sie schować jakoś?
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Odnowiona klapka od wlewu paliwa
A także dzisiaj przyszła nagroda z vw mani za konkurs auto roku 2010, felgi OZ + nowe oponki Goodyear 195-45-16
A także dzisiaj przyszła nagroda z vw mani za konkurs auto roku 2010, felgi OZ + nowe oponki Goodyear 195-45-16
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
i co,sprzedajesz dalej fele?
cukrowalem ale musze powiedziec ze korek wlewu mi sie nie poddoba taki
cukrowalem ale musze powiedziec ze korek wlewu mi sie nie poddoba taki
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."