[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
(prawie) g-style błekitny golf na dużym kole //..:VoyteQ:..
..:VoyteQ:.., Z bagażniczkiem wygląda miodzio
Niby to tylko gadżet do przewożenia Twojego drugiego pojazdu ale naprawdę wygląda konkret
Niby to tylko gadżet do przewożenia Twojego drugiego pojazdu ale naprawdę wygląda konkret
Let's Tune it UP !!
..:VoyteQ:.., Piękny samochód nic dodać nic ując, jest konkret , może kiedyś jak się wybiore na jakiś większy zlocik to podmienimy się frontami
..:VoyteQ:.., piszesz, że bagażnik nie jest elementem wizualnych modyfikacji ale sam przyznasz, że z belkami wygląda kozacko Mi ciągle taki pomysł chodzi po głowie ale ja do belek dorzuciłbym małą, 400 litrową trumienkę o obniżonym montażu (bliżej dachu) Thul'a
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
..:VoyteQ:.., czegoś się nie chwalił wczoraj że planujesz takie coś, pogadali by my o bagach a nie tylko o moim wozie , co do belek są klimatyczne i wizualnie najlepszy model z oferowanych na rynku nie pisze tylko o thule , w przypadku tego co piszesz że będzie wożony rower na belkach to własnie tobie przydała by się owiewka taka jak miałem , która jest dedykowana do tych celów przez thule, producent przewidywał ją jako dodatek do rowerowych bagażników w celu zmniejszenia oporów powietrza i zmiany prowadzenia tego powietrza to tak w ramach bagów których wysrało jak grzybów po deszczu w sezonie
nie chwalę się nie pytanyvwosiu pisze:..:VoyteQ:.., czegoś się nie chwalił wczoraj że planujesz takie coś, pogadali by my o bagach a nie tylko o moim wozie
jak mi sprzedasz swoją owiewkę to chętnie przygarnę jadę jakoś w tygodniu do przedstawiciela thule, może uda się jakoś nową załatwićvwosiu pisze:w przypadku tego co piszesz że będzie wożony rower na belkach to własnie tobie przydała by się owiewka taka jak miałem , która jest dedykowana do tych celów przez thule, producent przewidywał ją jako dodatek do rowerowych bagażników w celu zmniejszenia oporów powietrza i zmiany prowadzenia tego powietrza
ronar, dzięki właśnie się waham czy kupić thule 530 czy 591, bo niby 91 lepsza, ale srebrna i nie będzie kolorem pasowała
New_Man, dzięki
OCIU, chętnie spróbuję
Zybi236, U Ciebie w "karawanie" to by super wyglądało
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hmmm wiesz co nie..:VoyteQ:.. pisze:jak mi sprzedasz swoją owiewkę to chętnie przygarnę
co do przedstawicieli ja miałem już ich dość po pierwszym telefonie za czasów jak ja tego szukałem, wydaje mi się że w twoim jak i wielu szukających przypadków nie powiedzie się to u przedstawicieli
Zybi236, ja na dniach będę wrzucał boxa na moje 5d modelu boxa nie znam bo ze znajomym dzis sie o tym zgadałem, tylko niemam tematu by zdjecia wrzucać sorry ..:VoyteQ:..,
spoko , możesz u mnie wrzucić po znajomościvwosiu pisze:tylko niemam tematu by zdjecia wrzucać sorry ..:VoyteQ:..,
To sobie najwyżej zamówię w "U S & A, the greatest country in the world"vwosiu pisze:wydaje mi się że w twoim jak i wielu szukających przypadków nie powiedzie się to u przedstawicieli
vwosiu, fajnie jak byś zapodał fotę jak to będzie wyglądało, myślę, że ..:VoyteQ:.., się nie pogniewa, że mu temat zaśmiecamy, bo to dobry, grzeczny chłopak przecież
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
..:VoyteQ:.., a jak się sprawuje gwint, bo ja jakoś czytając niepochlebne opinie użytkowników o ta i mts coraz bardziej zastanawiam się nad sensem zakupu , a co do zawodów easca to lepiej zapisywać się online niż na miejscu,
arturek320, no teraz już wiem, rok temu pamiętam że listy były w większości puste, ale auto nie było gotowe ale też później przyjechaliśmy teraz na miejsce, więc może dlatego też tak wyszło...
Co do gwintu MTS to nie mam co do niego zastrzeżeń - wydaje mi się, że całkiem dobrze pracuje, nie jest jakimś strasznym betonem co mi też odpowiada (aczkolwiek napewno jest dużo twardszy niż ten H&R co miałem wcześniej)
Co do gwintu MTS to nie mam co do niego zastrzeżeń - wydaje mi się, że całkiem dobrze pracuje, nie jest jakimś strasznym betonem co mi też odpowiada (aczkolwiek napewno jest dużo twardszy niż ten H&R co miałem wcześniej)
- michael3
- Użytkownik
- Kontakt:
Zajebiscie z bagażnikiem jest VoYTEQ !
Byłe MK2 -->http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=188110&postdays=0&postorder=asc&start=0
Vento AAZ+
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4195074#4195074/][img]http://img688.imageshack.us/img688/7876/podpisp.jpg[/img][/url]
Vento AAZ+
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4195074#4195074/][img]http://img688.imageshack.us/img688/7876/podpisp.jpg[/img][/url]
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: (prawie) g-style błekitny golf na dużym kole //..:VoyteQ
przede wszystkim belki ladne i dobrze ze chociaz raz ktos ich bedzie uzywal zgodnie z przeznaczeniem a nie do lansu
ale teraz OT poleci
ale teraz OT poleci
pokaż mi na gg a nie sie przypadkowo dowiaduje ze bedziesz mial "wodogłowie" na dachuvwosiu pisze:hmmm wiesz co nie..:VoyteQ:.. pisze:jak mi sprzedasz swoją owiewkę to chętnie przygarnę
co do przedstawicieli ja miałem już ich dość po pierwszym telefonie za czasów jak ja tego szukałem, wydaje mi się że w twoim jak i wielu szukających przypadków nie powiedzie się to u przedstawicieli
Zybi236, ja na dniach będę wrzucał boxa na moje 5d modelu boxa nie znam bo ze znajomym dzis sie o tym zgadałem, tylko niemam tematu by zdjecia wrzucać sorry ..:VoyteQ:..,
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Kolega Kacper kminił samoróby takiej owiewki i kosztowała go grosze w porównaniu do oryginału, chyba że Cię nie urządza takie rozwiązanie..:VoyteQ:.. pisze:To sobie najwyżej zamówię w "U S & A, the greatest country in the world"
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
dziękimichael3 pisze:Zajebiscie z bagażnikiem jest VoYTEQ !
hehe dzisiaj się pownerwiałem trochę, bo byłem ustawiony w pewnym sklepie w krakowie na kupno 2x thule 530 - przyjeżdżam a tutaj karteczka "9-13.09" nieczynne" Później podjechałem do drugiego, gdzie na pytanie telefoniczne "macie?" odpowiedź była "mamy" - przyjeżdżam, wszystko spoko i tak dalej, przymierzyłem sobie do "wystawowego" baga rower, no to poproszę 2 sztuki, pani patrzy w komputer "akurat tyle mamy" i co się okazuje - że oba powystawowe i oba niekompletne, ale pani może mi taniej sprzedaćMack III pisze:przede wszystkim belki ladne i dobrze ze chociaz raz ktos ich bedzie uzywal zgodnie z przeznaczeniem a nie do lansu
stolniczkow, pomysł dobry, ale... nie wygląda to jak oryginał, który przede wszystkim jest półprzezroczysty i ma inny kształt. Na ebay.com pełno takich owiewek, tak że pewnie będę importował. Ale dzięki za chęć pomocy