GTI Edition by Zybi236
Moderator: G0 Karcio
GTI Edition by Zybi236
Zybi236, dla samej scenerii z ogłoszenia warto zakupieć!!!! Pozdrawiam serdecznie i spokojności
- tomciup
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
Zybi236, cena taka jaka powinna być bo autko widziałem i jest jakby z Wolfsburga edycji Zybiego
Pozdro
Pozdro
VW górą VRa na osrto i Audi A6 na łagodnie.
viewtopic.php?t=153624_
viewtopic.php?t=153624_
GTI Edition by Zybi236
ale co tam takiego jest? felga ładna i lakier? taka moja opinia i prosze niebrac jej do siebietomciup pisze:Zybi236, cena taka jaka powinna być bo autko widziałem i jest jakby z Wolfsburga edycji Zybiego
Pozdro
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
Re: GTI Edition by Zybi236
Przede wszystkim auto absolutnie bezwypadkowe a co w nim jest to jest napisane w ogłoszeniu. Widziałem już mnóstwo "ideałów" i "igiełek" za 10 tys. 12 tys.PLNów i po oględzinach na żywca okazywały się kupą złomu albo w najlepszym przypadku mocno odbiegały od ideału.arturkw pisze:ale co tam takiego jest? felga ładna i lakier? taka moja opinia i prosze niebrac jej do siebietomciup pisze:Zybi236, cena taka jaka powinna być bo autko widziałem i jest jakby z Wolfsburga edycji Zybiego
Pozdro
Jak już kiedyś wspomniałem nie zależy mi na sprzedaży i nie mam ciśnienia na kasę ale nie oznacza to, że oddam za 10 tys. auto w które wpompowałem kupę kasy (choć na pierwszy rzut oka tego nie widać, bo nie ma typowo "tjuningowych akcentów"), które jest 100% bezwypadkowe, jest technicznie i wizualnie w perfekcyjnym stanie i które przez większość czasu stoi sobie wypucowane w garażu a gdy pada to moknę ja w drodze do pracy a nie ono.
Miałbym tylko nadzieję, że jeżeli już znajdzie się ktoś kto to doceni i stanie się jego nowym posiadaczem to Golf będzie miał przynajmniej tak dobrze u niego jak u mnie.
To tyle na temat powodów sprzedaży, ceny itp itd
P.S Nie biorę nic do siebie, opinie może każdy wyrazić
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
widziałem golfera na majovwce 2010 i moge to potwierdzić, wizualnie igiełka!!! technicznie zapewne też
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- przemekkum
- Użytkownik
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
piekny stan. nic tylko pozazdroscic
jest ibi ale juz nie dlugo i chyba znow golf :P golf golf i zabawa sie zaczela
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=279740
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=279740
GTI Edition by Zybi236
Ostatnio coraz poważniej rozważam pozbycie się sierpów i szerokich listew na rzecz wąskich od CL-a tylko... no właśnie... jest jeden mały problem Jak pozbyć się kleju, który pozostanie na lakierze po zerwaniu sierpów... jeżeli już nie zejdzie z sierpami i klej i lakier Nie wiem czy to zbyt ryzykowny zabieg, bo zbytnio nie uśmiecha mi się ponowne lakierowanie błotników
Poradźcie coś
Poradźcie coś
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
GTI Edition by Zybi236
Zybi236,
Zostaw tak jak jest w końcu to GTI i po drugie do twarzy mu sierpach....
Ale jeżeli byś się uparł na ściaganie, to możemy machnium zrobić, bo właśnie mam zamiar wpakowania do ventusia pakiet GTI do końca.
Zostaw tak jak jest w końcu to GTI i po drugie do twarzy mu sierpach....
Ale jeżeli byś się uparł na ściaganie, to możemy machnium zrobić, bo właśnie mam zamiar wpakowania do ventusia pakiet GTI do końca.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
nie rób tego, to jest GTI a nie jakiś CL, a poza tym ciężko będzie zdjąć klej do szyb żeby nie uszkodzić lakieru
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
GTI Edition by Zybi236
Kozak glfik zadko sie takie odpicowane fury spotyka taka moja mala sugestia nie myslales o przyciemnieniu szyb
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
GTI Edition by Zybi236
nie żartuj chłopie nie widzę go inaczej jak z tymi listwami za bardzo się przyzwyczaiłem u Ciebie do tego detalu choć sam Cię odciągałem kiedyś od pomysłu zakładania sierpów daj se siana myślałeś jak wysłać tamto coś? a może wybierasz się gdzieś w moje rewiry? choć na zimę tego nie trzeba ale wiesz... bo ja dobrego pomysłu nie wynalazłem
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
GTI Edition by Zybi236
Zbychu nic nie ruszaj auto i tak juz jest konkret i ryje beret zostawiaj tak jak jest
GTI Edition by Zybi236
Znawca tematu, SZWAGIER DOBRA RADA radzi: Mimo, że sam o tym myśłałem, żeby przy malowaniu pozbyć się sierpów u siebie to jednak wydaje mi się, że bez sensu się w to bawić..gti to gti i zostaw w oryginale tak jak jest:)
Moje Gti Edition http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352259" onclick="window.open(this.href);return false;
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
Zybi236, jak jestes zadowolony z powloki lakierniczej to nie ruszaj, bo szkoda ryzykowac, chyba że jest ktos kto ci potwierdzi usunięcie czyms konkretnym na swoim przykładzie kleju, jednak można to bylo inaczej rozwiązac i sprawdzic wersje na waskich listwach i bez sierpów, tak tez jest w pyte