Kontrolka plyny chlodnicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam. Juz od dluzszego czasu miga mi kontrolka plynu chlodnicy czy cos takiego to jest ta srodkowa Golf II 91r. Tzn raz miga raz nie nie wiem od czego to zalezy kiedys jadac zauwazylem ze powyzej 2000obr/min nie miga a nastepnego dnia tak i tak nie miga. Jezdze juz tak bardzo dlugo ale mnie to dreczy
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Harry Harry, sprawdż wtyczkę czujnika poziomu , często płyn wycieka przez czujnik i robi się z tego obwód zamknięty powodujący miganie diody - wystarczy wyczyścić wtyczkę i gniazdo czujnika , aby było sucho można wydmuchać sprężonym powietrzem
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- lukasfenix
- Gadatliwa bestia
Jak nie masz przy zbiorniczku to nie masz wcale czujnika. Kontrolka miga gdy jest za duża temperatura( sprawdzone na własnej skórze ) lub też bez powodu gdy w liczniku występują tzw zimne luty. Zdanie wielokrotnie złożone mi wyszło.
które okładnie miejsca lutowanie musze posprawdzac żeby przestałami migąc ta kontrolka ? bo nie pokazuje mi w ogóle temp.. stało sie to z dnia na dzień
- vwslawek
- Mały gagatek
- Kontakt:
Uwalony czyjnik w króćcu jeśli nie pokazuje temperatury. Napisz jakies konkrety co masz za silnik bo po tym ze
to 91rok nie wiele wynika.
to 91rok nie wiele wynika.
Mój nygus:
http://www.youtube.com/watch?v=3UyvHYt8 ... ure=colike
My Black Bitch ----->>: viewtopic.php?f=87&t=471613" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=3UyvHYt8 ... ure=colike
My Black Bitch ----->>: viewtopic.php?f=87&t=471613" onclick="window.open(this.href);return false;