co lub kto to jes węglowski
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
norma.....wydech do seja u inż Chojnackiego, ale bez dolotu, tez z kwasówka, ale tez bez baranów (Gr N) ze sportowym katem (czyli zmiana dopiero za kolektorem).....1200 złTAZ pisze:1800zł
takze 1800 wydaje mi sie dobrą ceną za kompleny wydech z baranami i dolotem do golfa gdzie średnice rur są wieksze niz w seju i ujkład dłuższy (wieksze koszty)
Chjonacki by wziął ze 2000-2500
- Apsik
- Powered by G60
- Kontakt:
Wykonanie wydechu to nie tak duzy problem jak jego wyliczenie.TAZ pisze:Tylko, że ja chcę wyliczony wydech, stawiam nie na moc, ale na moment obrotowy. Chcę zejść jak najniżej.
Jezeli znajdziesz kogos kto Ci to wyliczy to bedziesz mial z górki
Ja niestety wiem tylko jak i co dogiąć i pospawac, chociaz swego czasu (nim zabrałem sie za robienie wydechu w G60) to "korespondowałem" z inz Węglarskim.
It doesn't mater what U have - YOU can always tune it!
Jesli ktos chce to niech poda mi maila na priv to wysle zestawienie wzorow w exelu wg.Pana Grabowskiego,chwile posiedzialem i wprowadzialem w miare prostej formie.Wystarczy wpisac dane dot. walka i przylgi zaworowej plus pare innych. Wyniki to srednica i pojemnosci a takze dl. rury ktora ma dzialac w zakresie falowym. Nie wiem jak sie zaopatrujecie na teorie Pana Grabowskiego,ale wydaje mi sie calkiem rozsadna. Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Maj 06, 2006 7:46 pm ]
Jesli ktos znajdzie bledy w formule to prosze o kontakt
[ Dodano: Nie Maj 07, 2006 9:15 am ]
w zwiazku z duzym zainteresowaniem wrzucilem pliki na moja strone (autoreklama ) http://vwej.neostrada.pl mozna pobrac.
[ Dodano: Sob Maj 06, 2006 7:46 pm ]
Jesli ktos znajdzie bledy w formule to prosze o kontakt
[ Dodano: Nie Maj 07, 2006 9:15 am ]
w zwiazku z duzym zainteresowaniem wrzucilem pliki na moja strone (autoreklama ) http://vwej.neostrada.pl mozna pobrac.
TKD WTF