[GOLF MK3] GTI Grey Metor .:R32 by !greq
Moderator: G0 Karcio
[mk3 GTI] Colour Concept US Black Pearl by !greq
małymi kroczkami coś się tam dzieje... znów monster garage
lampy jeszcze i tak nie do konca takie jak wymyśliłem ale powoli powoli do wszystkiego się dojdzie... ;]
zapewne jest to okleina/jakaś folia pod brę, ale mogę się mylićAlvarees pisze:czemu ta maska taka matowa jest?
Trzeba zapytać właściciela
MURZYN_GT : viewtopic.php?t=193334
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
wyście widzieli okleine pod bre
lift maski jest lekki badlook jest i maska w podkladzie ;]
lift maski jest lekki badlook jest i maska w podkladzie ;]
no i mam kolejne małe lifty były...
Scyzoryk + otwieranie klapy z pilota dzięki Viper za ogarniecie elektroniki ufff
postoje w środek lamp Ringi wyłączone - na razie tak może kiedyś dalsza część przeróbka lampa
No i najlepsze maska Lekki Lift badlook prawie w ogóle nie zauważalny i zostały usunięte spryskiwacze z maski... aż piękniej wygląda taka gładka... ;]
i chłopaki mi jeszcze odświeżyli lekko lakier ale coś ruda tu i tam się pojawia więc odkładać trzeba kaskę na całe malowanie... ;[
Scyzoryk + otwieranie klapy z pilota dzięki Viper za ogarniecie elektroniki ufff
postoje w środek lamp Ringi wyłączone - na razie tak może kiedyś dalsza część przeróbka lampa
No i najlepsze maska Lekki Lift badlook prawie w ogóle nie zauważalny i zostały usunięte spryskiwacze z maski... aż piękniej wygląda taka gładka... ;]
i chłopaki mi jeszcze odświeżyli lekko lakier ale coś ruda tu i tam się pojawia więc odkładać trzeba kaskę na całe malowanie... ;[
- elpiotrek
- Forum Master
pieknie sie swieci Panie! skoro usunales spryski to gdzie je masz teraz? na podszybiu?
pozdr!
pozdr!
elpiotrek, jest taki zestaw spryskiwaczy, które montuje się na ramiona wycieraczek
- elpiotrek
- Forum Master
..:VoyteQ:.., ..:VoyteQ:..,
zainteresowwales mnie tym... mozesz mi cos blizej powiedziec na ten temat? na PW zeby nie zasmiecac tematu.
pozdr!
zainteresowwales mnie tym... mozesz mi cos blizej powiedziec na ten temat? na PW zeby nie zasmiecac tematu.
pozdr!
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
to i tu bede sledzil auto mi sie bardzo podoba..tylko powiedz mi,na jednej focie widac bylo wkrety zamiast tych koleczkow(mocujace plastikowe nadkole do zderzaka)...why? a co do spryskow pochwal sie,bo ostatnio widzialem na fotach wmontowane w podszybie plastikowe i dosc ciekawie wygladalo ;]
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
spryskiwacze z mk4 w podszybiu pod maska będą
a nie jakieś wiejskie na wycieraczkach ;]
bo koleczki gdzies mi sie pogubily hehe ;]
chyba ze ktos ma to kupie chetnie ;]
a nie jakieś wiejskie na wycieraczkach ;]
bo koleczki gdzies mi sie pogubily hehe ;]
chyba ze ktos ma to kupie chetnie ;]
- RafaelloW007
- Forum Master
Bardzo pozytywne zmiany, (tylko te "kominy" jakieś takie trochę "chamskie"...) no i witamy w klubie "złych looków"
Napisz tylko jak Ci się jeździ na takich wąziutkich oponach? u mnie w Variancie 185 to jakaś poracha...
Pozdro,
Napisz tylko jak Ci się jeździ na takich wąziutkich oponach? u mnie w Variancie 185 to jakaś poracha...
Pozdro,
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
normalnie :p
na zakretach szybkich trzeba uwazac i na wszystko co jest wyzsze niz 2,5cm bo tyle rant jest nad ziemia :p ehhee
na zakretach szybkich trzeba uwazac i na wszystko co jest wyzsze niz 2,5cm bo tyle rant jest nad ziemia :p ehhee