kopie mnie prad
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
To dotknij sobie palcem stacyjki (metalowej części). Mnie kopie właśnie wtedy. Może nie zawsze tak jest. Ja to u siebie sprawdziłem i kopie. Normalnie wyciągając kluczyk łapiesz za plastyk kluczyka. Co do butów też sprawdziłem, że cholera w skórzanych nie kopie, a w adidasach na gumie kopie. Też mnie to wkurza ale cóż. Zamykam łokciem a i tak czasem zdrowo obrywam. Np dziś rano mimo że padało.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Sebo
- Mały gagatek
- Kontakt:
Panowie. Wy nie wiecie co to znaczy ostry kopniak elektronów.
Pracuje przy produkcji folii. Tam to dopiero rypie. Po każdym dotknieciu folii strzał jak z paralizatora. Z autopsji wiem, że najgorzej kopie jak się ma ciuch z sztucznego tworzywa. Bawełna + trampki na cieńkiej podeszwie to jest rozwiązanie.
Pracuje przy produkcji folii. Tam to dopiero rypie. Po każdym dotknieciu folii strzał jak z paralizatora. Z autopsji wiem, że najgorzej kopie jak się ma ciuch z sztucznego tworzywa. Bawełna + trampki na cieńkiej podeszwie to jest rozwiązanie.
www.vwgolf-slask.info
- dziechu
- Forum Master
- Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
- Silnik: 1Z
Te paski rozladowujace przewaznie pomagaja (choc nie zawsze), mozna dac dwa, po obu stronach. Ja mialem ten problem przy innym aucie. Nauczylem sie odpowiednio wysiadac:) Przed wyjsciem z auta najpierw mocno lapalem reka metalowa czesc karoserii (np. drzwi nad oknem) i trzymajac wysiadalem. To powoduje rozladowanie bez tego nieprzyjemnego wstrzasu:)
Sebo, a *#cenzura#*...la cie kiedys przetwornica wysokiego napiecia w telewizorze?gdyby nie wysoka kanapa umnie w pokoju to do dzis by mnie szpachelka ze sciany zdrapywali,nie mowiac jak kiedys podlanczalem silnik elektryczny u jakiegos bambra i zlapalem za 3 fazy (jakis burak wkrecil bezpieczniki bo mu cos niedzialalo na zakladzie) stary przez 3 dni mi reka latala nie moglem kielicha przechylic nawet przez slomke z kumplami pilem
Hym dziwne ja bym twierdził ze ładunki sa zgromadzone na ubraniu człowieka a nie na karoserii samochodu. Tez tak miałem kiedy jeździłem w ortalionowje kurtce przeciw deszczowej. Wtedy auto tez mnie nieźle kopało. Moze to kierowca sie elektryzuje podczas jazdy pociarając ubraniem o tapicerke fotela w wyniku duzego nagromadzenia kurzu ??? Sprawa watra przeprowadzenia eksperymentu ...... Co do tych pasków to fajny bajer w polonezie i w 125 ale nie w golfie bedzie ostro wiochą zalatywać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
-
- Użytkownik
zastanawia mnie tylko jedno, przeciez od poczatku nie kopalo, jezdze golfem juz ladnych parenascie lat, a kopie mnie od kilku.
kiedys tak nie bylo, niby co sie stalo ze teraz kopie.
jezdze w roznych ubraniach , mam teraz pokrowce i kopie.
bez pokrowcow tez kopal.
moze problem jednak jest zwiazany z elektryka? moze sa jakies przebicia?
kiedys tak nie bylo, niby co sie stalo ze teraz kopie.
jezdze w roznych ubraniach , mam teraz pokrowce i kopie.
bez pokrowcow tez kopal.
moze problem jednak jest zwiazany z elektryka? moze sa jakies przebicia?
Hym ja jak auto umyjesz to tez sa takie objawy ?? Czy tylko jak brudny jest ?? Widze ze mozna sesje naukowa zrobic na ten temat.
Gratuluje pomysłu przynajmniej jedna osoba pomyslała
piotr2 pisze:zamontowalem mniejwiecej po srodku auta i nie bylo widac
Gratuluje pomysłu przynajmniej jedna osoba pomyslała
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
ten patent z trzymaniem drzwi przed wysiadaniem działa!
Miałem to samo zawsze mnie waliło a jak stosuje tą metode to nie wali.
Co do kopania to kompnięcie od foli to jeszcze nic w porównaniu z kopnięciem z drążarki wgłębnej, jak walnie w łape na małym prądzie to reka do samego ramienia przez cały dzień boli.
Miałem to samo zawsze mnie waliło a jak stosuje tą metode to nie wali.
Co do kopania to kompnięcie od foli to jeszcze nic w porównaniu z kopnięciem z drążarki wgłębnej, jak walnie w łape na małym prądzie to reka do samego ramienia przez cały dzień boli.