MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
sagano88, to jest sam przod, poza tym kasa średnia
Przod moge od pekola do regeneracji za grosze wziasc, o tyl sie rozchodzi.
tak w ogole to naklejke na wiadro zamowilem, siano poszlo
Przod moge od pekola do regeneracji za grosze wziasc, o tyl sie rozchodzi.
tak w ogole to naklejke na wiadro zamowilem, siano poszlo
MKIV Variant by truckman
Ale coś tam robiłeś przy felach chyba. Śruby są coś ruszone rano dzisiaj mi się wydawało...??
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
MKIV Variant by truckman
umyłem i zamienilem przod z tylem
Narazie nic nie grzebane. czekam na snieg, jak coś wymodzę to gwarantuję, że przywiozę gdzieś na jakąś ustawkę pomalowane koło
Narazie nic nie grzebane. czekam na snieg, jak coś wymodzę to gwarantuję, że przywiozę gdzieś na jakąś ustawkę pomalowane koło
MKIV Variant by truckman
Ale trafiłem Tylko przypadkiem bo miałem na myśli śrubki które "skręcają" ranty z bębnem.... Wydawało mi się że mają inny kolor, ale nie wiem. Za szybko jechałem :/
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
MKIV Variant by truckman
sagano88, że wiaderko? No spoko
Na zakończenie, dwa zajebiste strzały lolasa, aż szkoda że nie moje bo bym wysłał do kalendarza tak mi się podobają
Na zakończenie, dwa zajebiste strzały lolasa, aż szkoda że nie moje bo bym wysłał do kalendarza tak mi się podobają
MKIV Variant by truckman
truckman, bez kitu zajebiaszcze ktoś wie jak osiągnąć taki efekt?
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
MKIV Variant by truckman
truckman, no tak trzeba poszukać na necie jakiegoś tutoriala ;]
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- Fenomen89
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
truckman, szykuje się jakiś spot w piątek/sobotę?
bo wbijam na Poznań, 'naukę' czas zacząć
bo wbijam na Poznań, 'naukę' czas zacząć
MKIV Variant by truckman
Spoty akurat w czwartki i niedziele, dzisiaj też jest. Wejdź w grupę to ci wyskoczą informacje.
Co do ostatnich modów to we współpracy Junikowo-Luboń udało się zamontować podgrzewanie lusterek
W najbliższym czasie planowana jest naprawa mikrostyku w drzwiach z uwagi na zbliżającą się zimę
a w poniedziałek wieczorem autko odwiedza kropek garage i będzie przeprowadzana wymiana amortyzatorów oraz sprężyn zawieszenia z uwagi na kompletne zużycie mojego zestawu myślę, że dużo wyżej nie będzie, wrzuci się zimówki i będzie git, a potem na lato jakieś ładne 16`
Co do zimówek to nie ma co, śnieżynka się pokazała:
Z ciekawostek to przyszedł pierwszy element układanki pod nazwą ori elektryka:
jest to silniczek wraz z kompletną wiązką drzwi przedniego pasażera wyrwany poniżej ceny samego silniczka
Co do ostatnich modów to we współpracy Junikowo-Luboń udało się zamontować podgrzewanie lusterek
W najbliższym czasie planowana jest naprawa mikrostyku w drzwiach z uwagi na zbliżającą się zimę
a w poniedziałek wieczorem autko odwiedza kropek garage i będzie przeprowadzana wymiana amortyzatorów oraz sprężyn zawieszenia z uwagi na kompletne zużycie mojego zestawu myślę, że dużo wyżej nie będzie, wrzuci się zimówki i będzie git, a potem na lato jakieś ładne 16`
Co do zimówek to nie ma co, śnieżynka się pokazała:
Z ciekawostek to przyszedł pierwszy element układanki pod nazwą ori elektryka:
jest to silniczek wraz z kompletną wiązką drzwi przedniego pasażera wyrwany poniżej ceny samego silniczka
Ostatnio zmieniony czw paź 07, 2010 16:54 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fenomen89
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
to kiedy się bawimy?truckman pisze:W najbliższym czasie planowana jest naprawa mikrostyku w drzwiach
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
Ty sciemniaczu ...
Swoja droga... Nic dziwnego, ze zawias sie skonczyl, w koncu przy przebiegu 765428... to normalka
Z mikrostykami to bedzie hurtowa akcja bo ja tez
Swoja droga... Nic dziwnego, ze zawias sie skonczyl, w koncu przy przebiegu 765428... to normalka
Z mikrostykami to bedzie hurtowa akcja bo ja tez