kopie mnie prad
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
to jest sprawa fizyki normalne wyładowania jak jedziesz to trące koła wytwarzają ładunek najprościej jest go uziemić czyli doczepić do metalowej częsci auta tę gumkę z drucikami tylko gdzieś podspodem zaby nie szpeciła. i wybierz taka gumę która jest mięka bo jeśli nie będzie to moze cie to denerwowac
marcinsz
- dziechu
- Forum Master
- Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
- Silnik: 1Z
No nie przesadzaj, to nie bylo akurat polskie rozwiazanie ale przyjete z zachodnich samochodow:) Poza tym to zwykle urzadzenie, jak mlotek albo imadlo - jezeli potrzebne to sie uzywa. A na wiochach nie kopie, na polnych drogach auto sie nie elektryzuje, potrzebny dobry, suchy, miejski asfalt;)Atomic10 pisze:Co do tych pasków to fajny bajer w polonezie i w 125 ale nie w golfie bedzie ostro wiochą zalatywać.
-
- Użytkownik
nie ma znaczenia czy jest umyty czy brudny, natomiast sa dni ze kopie mniej, a sa ze bardziej ale jakiegos zwiazku np. pogody, nie znalazlemAtomic10 pisze:Hym ja jak auto umyjesz to tez sa takie objawy ?? Czy tylko jak brudny jest ?? Widze ze mozna sesje naukowa zrobic na ten temat.
piotr2 pisze:zamontowalem mniejwiecej po srodku auta i nie bylo widac
Gratuluje pomysłu przynajmniej jedna osoba pomyslała
- nikoo
- Mały gagatek
- Kontakt:
widze ze nie tylko mnie tak auto pierze
jak jade rodzicow autem to mnie kopie,ale jak ojciec nim jedzie to jego nie kopie!!
zas jezeli moim autem jedzie moja dziewczyna to jej tez nie kopie!!
Mnie zas kopia oba auta
ale zaczelo sie to jakies 3 tygodnie temu i juz nie mam sil do tego.....
chyba zaczne zamykac drzwi butem... jak to napisal ktos wczesniej... ale to az zal serce sciska... tak sie nie da!!
jak jade rodzicow autem to mnie kopie,ale jak ojciec nim jedzie to jego nie kopie!!
zas jezeli moim autem jedzie moja dziewczyna to jej tez nie kopie!!
Mnie zas kopia oba auta
ale zaczelo sie to jakies 3 tygodnie temu i juz nie mam sil do tego.....
chyba zaczne zamykac drzwi butem... jak to napisal ktos wczesniej... ale to az zal serce sciska... tak sie nie da!!
Oszczedzaj gardlo - NIE KRZYCZ "JAZDA" !! -------------------------------------------------->www.dj-niko.info
- r5badkiller
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Użytkownik