[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
mk2 GTi by robal - prawie zlozony str 1
dawid018, felga zostaje bo mi sie podoba
a co do reszty to czas pokaze teraz mam lenia i nic nie robie
a co do reszty to czas pokaze teraz mam lenia i nic nie robie
robal264, rozwaliłeś mnie na cycki chłopie....Jak poczytałem kalendarium w pierwszym poście to byłem totalnie zaskoczony. Kawał dobrej roboty i nie mogę się doczekać kiedy zobaczę efekt na żywo.
- robal264
- Kontakt:
Re: mk2 GTi by robal - prawie zlozony str 1
eee tam to dopiero poczatek poczekaj jak zobaczysz srodek ostatnio jeszcze pewna mysl na zderzaki sie zrodzila i pomysl na felge podsuniety przez Vanile wiec zobaczymyRydzu pisze:robal264, rozwaliłeś mnie na cycki chłopie....Jak poczytałem kalendarium w pierwszym poście to byłem totalnie zaskoczony. Kawał dobrej roboty i nie mogę się doczekać kiedy zobaczę efekt na żywo.
- Viriss
- Diesel Power
- Auto: Audi
- Silnik: 1z
robal264, Ty pisz o co chodzi a nie kręć bo mnie skręca z ciekawości a to nie jest zdrowe
Ps nie masz jeszcze jednego kompletu czerwonych lamp ?
- robal264
- Kontakt:
Re: mk2 GTi by robal - prawie zlozony str 1
Viriss pisze:robal264, Ty pisz o co chodzi a nie kręć bo mnie skręca z ciekawości a to nie jest zdrowe
spokojnie musze cos jeszcze zima robic zeby sie nie nudzic
z tymi lampami zobaczymy moze beda na sprzedaz bo mam jeszcze inne i wczoraj byla przymiarka - tez bardzo pozytywnie leza na aucie
Ten zielony tak średnio moim zdaniem pasuje do koloru budy. Poza tym wszystko elegancko, lakier na zdjęciach wygląda bardzo ładnie. Daj jakieś nowe zdjęcia z przebiegu prac, bo nie wierzę że od ostatniego czasu kiedy dawałeś fotki wygląd autka się nie zmienił. Będziesz zakładał na auto pakiet GTI albo G60 ?
Green Madison:
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3862683#3862683
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3862683#3862683
- robal264
- Kontakt:
#Mateusz#, zadnego pakietu nie bedzie
dzisiaj zalane wszystkie plyny (cholera troche tego wchodzi jak na nowo sie leje ;/ ) i podpiety aku silnik chwilke krecil ale w zasadzie zlapal prawie na strzala poki co pochodzil sobie troche i jest wszystko w porzadku jak pogoda zacznie sprzyjac to bedzie jazda probna i pod koniec tygodnia fotki juz w pelni zlozonego auta ale tylko wstepnie zeby sprawdzic czy wszystko napewno dobrze dziala ,bo ostatecznie chyba bedzie troche inaczej
dzisiaj zalane wszystkie plyny (cholera troche tego wchodzi jak na nowo sie leje ;/ ) i podpiety aku silnik chwilke krecil ale w zasadzie zlapal prawie na strzala poki co pochodzil sobie troche i jest wszystko w porzadku jak pogoda zacznie sprzyjac to bedzie jazda probna i pod koniec tygodnia fotki juz w pelni zlozonego auta ale tylko wstepnie zeby sprawdzic czy wszystko napewno dobrze dziala ,bo ostatecznie chyba bedzie troche inaczej
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
kolor jest mega... auto rozgrzebane a juz sie dobrze prezentuje Pamietam go w poprzednim wcieleniu i juz robil robote, boje sie co teraz bedzie
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
Dawaj jakiegoś up'a
VAG Nowy Staw '10, '11, '12, Vw Mania '07,'08,'09,'10,'11,'12
- robal264
- Kontakt:
Re: mk2 GTi by robal - wstepnie poskladany str 86
no dobra nie ma tego duzo i nie robi szalu ale fotki po wstepnym zlozeniu, byla tez pierwsza jazda i ladnie smiga tylko bardzo slabe hamulce wrecz prawie zadne trzeba to dopracowac fotki pogladowe bo zderzaki beda chyba przerobione, front bedzie taki ale z nowym grillem i lampami zewnetrznymi, mialem teraz grilla bez znaczka na aucie kupionego od mapeta i ladnie lezal ale jednak jakos tak pusto na srodku ;/ oraz trzeba zejsc nizej ale poki co tylko tak wjezdzam na kanal
w tygodniu cos lepszego
w tygodniu cos lepszego
mk2 GTi by robal -wstepnie poskladany str 86
robal264, masakra :O wyglada pieknie w komorze jest bajka na zewnatrz tak samo o matko Świeta :O !!
projekt sie szanuje, nie ma co
projekt sie szanuje, nie ma co
[url=http://img44.imageshack.us/i/78364923020618124315.png/][img]http://img44.imageshack.us/img44/781/78364923020618124315.png[/img][/url]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2953415#2953415
Szału Nie Ma...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2953415#2953415
Szału Nie Ma...
Brak słów! Po poskładaniu wygląda mega... Zmieniłbym tylko te klary na przodzie na ori, a najlepiej bym tu widział tylko 2 lampiony na przodzie z grillem na wąskie żebro i chrom obwódką No i na zdjęciu z boku razi różnica szerokości zdesi, szukaj na przód tez US, bo tył wygląda MEGAAAA!
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: mk2 GTi by robal -wstepnie poskladany str 86
wszystko pięknie ale teraz ta felga tu nie pasuje, ja bym tu widział Porsche lub BBSy...
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
no jest grubas tylko tak jak koledzy mowia, teraz ta felga tu nie pasuje... cos innego by sie przydalo