Witam.
Jestem posiadaczem Bory Variant (kombi), od mrozu mam zniszczone uszczelki zrobione z włochatego lekko materiału które ciągną się od początku drzwi przedniego pasażera i biegną przez całe auto aż do końca drzwi pasażera z tyłu, są lekko postrzępione. Gdzie takie uszczelki można dostać? Dodam, że ASO odpada bo jestem studentem i nie pasują mi ich ceny.
Pozdrawiam
Bora Variant, uszczelko pianka do wymiany.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Bora Variant, uszczelko pianka do wymiany.
Jeśli nie ASO to albo allegro - ale z przesyłką problem albo szrot, ewentualnie nasza giełda forumowa. Na zamienniki raczej bym nie liczył.pc108 pisze:Gdzie takie uszczelki można dostać? Dodam, że ASO odpada bo jestem studentem i nie pasują mi ich ceny.
Re: Bora Variant, uszczelko pianka do wymiany.
pc108 pisze:Witam.
Jestem posiadaczem Bory Variant (kombi), od mrozu mam zniszczone uszczelki zrobione z włochatego lekko materiału które ciągną się od początku drzwi przedniego pasażera i biegną przez całe auto aż do końca drzwi pasażera z tyłu, są lekko postrzępione. Gdzie takie uszczelki można dostać? Dodam, że ASO odpada bo jestem studentem i nie pasują mi ich ceny.
Pozdrawiam
Problem tych uszczelek znam na własnej skórze .... mam komplet , który kupiłem za 150 zł ... i mogę odsprzedać taniej ...jak coś to PW....
Ps ... ja swoje ubytki naprawiłem klejem do szyb
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON