opinie o produktach MTS-technik
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
MTS technik, warte:)?
jak juz opadnie to sie nie podneisie raczej...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Czy jest możłiwość samodzielnego nabycia tylnej nakrętki od gwintu czy pozostaje szukanie po forumowiczach?
Źle wytłumaczyłem. Nie chodzi o samą nakrętkę tylko całą regulację która wchodzi pod sprężynę.
Źle wytłumaczyłem. Nie chodzi o samą nakrętkę tylko całą regulację która wchodzi pod sprężynę.
jak chcesz to napisz do mnie maila zorientuje sie i napsiz do jakeigo auta
No i sprawa z moją skrzypiącą zawiechą rozwiązana. Skrzypiał stabilizator, a dokładnie łączniki, ewentualnie sworzeń staba. Zdjąłem gwint, założyłem z powrotem Eibach'y i problem zniknął. W razie jakby ktoś był zainteresowany, posiadam na sprzedaż gwint do Fabia, Ibiza 6L, Polo 9N, A2.
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
- ...radek...
- Użytkownik
MAPET wielkie dzieki gwint doszedl. jeszcze jedno pytanko. czy do gwintu MTS stosuje sie te same odboje i oslony co przy serii? chodzi o mk IV. pozdro
z przodu sa w kpl tyl seria
- ...radek...
- Użytkownik
dachu27, kolego ja u Venom24 dużo kupowałem i polecam ich. Co do zawieszenia to nie oskarżał bym ich, tylko MTSów, nie wiem dokładnie kogo - może tych co pakują sprężyny? Ja zamawiałem do mojego samochodu kit u Mapeta który miał mi obniżyć samochód o -60/-60 a przód siadł na -80. Kupiłem dodatkowo sprężyny -40 na przód i teraz jest za wysoko, więc będę musiał dokupić talerzyki obniżające -10mm, więc idą dodatkowe koszty i za ten kit miał bym już gwint. Muszę zagadać do Mapeta, że dostałem nie takie sprężyny jak chciałem, ale sądzę, że to nie wina sprzedawcy, bo on tylko zamawia i wysyła do klienta.
po wymianie springów nie mam halo do zawieszenia, nie trzęsie, dobrze wybiera nierównosci, chodzi tylko o to, ze ten koles sie ze mna ugadał, a pózniej sie wypiął bo wszystko było załatwiane telefonicznie i wiedział, że nic mu nie moge zrobić, a tak tylko robia cwaniaczki....
dachu27, no tak bywa, jeden zostanie oszukany, a drugi nie.
Ale ci z MTSa to chyba nie sprawdzają co do pudełka trafia.
Ale ci z MTSa to chyba nie sprawdzają co do pudełka trafia.
jak ktos chce skrytykowac jakiegos sprzedawce to sa na to tematy przeznaczone a nie tutaj jak kolega dachu27 ktory specjalnie po to zarejstrowal sie na forum majac bmw i napisal sobie 2 posty tylko tu... jak cie ktos oszukal to jest na to specjalny temat i tam sie wyzal a nie tu skoro defakto zawieszenie jak sam piszesz jak juz ci wymienili jest OK
posty na temat sklepów beda kasowane... opinei na temat zawieszenia prosze tylko wyrazac...
posty na temat sklepów beda kasowane... opinei na temat zawieszenia prosze tylko wyrazac...
Dzisiaj przyszły amorki od Mapeta. Teoretycznie MTS, ale tylko naklejka, Amorki to zwykłe TA-Technix, Mapet twierdzi że tylko obudowy mają z TA, lecz nie chce mi się w to wierzyć, ponadto towar przyszedł bez kartonika który jest eksponowany na zdjęciach w aukcjach. Wy też takie dostaliście ?
bla.zej, na moich była naklejka MTS Technik ale też wytłoczenie w metalu MTS Technik. W kartonikach były Zamawiałem do MK2.
Xabingo, Kiedy je zamawiałeś ?
Ja właśnie pod naklejką ma wygrawerowane TA-Technix
Ja właśnie pod naklejką ma wygrawerowane TA-Technix