wieksze heble w MKI/SciroccoII
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
wieksze heble w MKI/SciroccoII
zmieiał moe ktos hamulce na wieksze, chodzi o zmiane kompletu, zwrotnice zaciski tarcze,
z 239 na 256 z MKIII
idzie to zrobic? jakies problemy?
nie wchodzi w gre zadne dorabiamie jarzm i inne komedie home made,
z 239 na 256 z MKIII
idzie to zrobic? jakies problemy?
nie wchodzi w gre zadne dorabiamie jarzm i inne komedie home made,
www.vrservice.pl
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
niedobrze troche mi to nie pasuje ze musi zostac zwrotnica, no nic porozkręcam trochę i popasuje, mze jarzmo i tarcza podejdzie z 256 mm do 239mm zwrotnicy ze sciroccoIIvoj2s pisze:zwrotnica musi zostac mk I poprostu musi !!!!! inaczej beda same problemy z prowadzeniem
a jak nie to trudno oby po prostej dobrze to jechało
małą przymiarkę juz zrobiłemjeden otworek cza przewiercic
www.vrservice.pl
pomijajac kwestie jazma i przejsciowek,
ET tarczy hamulcowej MK1 jest RÓŻNE od ET tarczy MK3. na tyle różne, ze trzeba to dobrze przemierzyc. ja wkladam 280mm MK3 GTI do MK1 i oprocz przejsciowki jazma musialem zmodyfikowac piasty przednie oraz wykonac przejsciowke dystansowa oraz konwerter 4x100 -> 5x100. da rade, jak skoczne to dam cynk.
ET tarczy hamulcowej MK1 jest RÓŻNE od ET tarczy MK3. na tyle różne, ze trzeba to dobrze przemierzyc. ja wkladam 280mm MK3 GTI do MK1 i oprocz przejsciowki jazma musialem zmodyfikowac piasty przednie oraz wykonac przejsciowke dystansowa oraz konwerter 4x100 -> 5x100. da rade, jak skoczne to dam cynk.
Pozdrawiam!
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
zeby to było takie proste, kolektor fi50 do sciro na prawa strone szło dostać ale heble tylko MKIII były, wiec trzeba z robic z tym porządek i zamontowac, a ze besta jest baardzo szybka i nie ma czym hanowac to poważny poroblemravenium pisze:A nie prosciej kupic heble od sciro 16 V na przodzi byly 256 wlasnie , i cos mi sie zdaje ze g II ma do 85/85 tez takie piasty i jazma .
www.vrservice.pl