Jaki to silnik? i kilka innych pytań (foty!!!)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
to żeby być pewnym że to AEE, bo powtarzam, nie wiem czy on nie miał SWAPA, a więc co mam zrobić ?? a raczej co sprawdzić, bo nie chce mieć potem problemów z częściami a więc chce się upewnić w 100%
Re: Jaki to silnik? i kilka innych pytań (foty!!!)
Dokładnie jak wyżej, oraz sprawdź sobie na białej nalepce w bagażniku, tam również masz podany typ silnika, skrzyni itp.
To będę musiał zobaczyć na bloku silnika żeby być pewnym, dam znać jak odbiorę auto od blacharza bo musiałem sobie nadkole zmienić , a co do bagażnika to nic tam nie było, znaczy bya jakaś nalepka ale tak zniszczona że oderwałem, była papierowa czy z takiego podobnego materiału
-
- Mały gagatek
ja myślę że to jakiś składak ale nie wiem ja mam aee 75km wielopunkt prawię identyczny
A chciałem dodać że przepustnicę mam o numerze 030 133 064 D, może to pomoże w identyfikacji silnika
- Piotrek 2711
- Ma gadane
To jest napewno aee. Bo ja mam aea i filtr powietrza jest inny w abu też jest taki jak w aea. A poza tym tylko w aee jest plastikowy kolektor w aea i abu jest metalowy i nawierzchu a w aee jest plastikowy i zabudowany filtrem powietrza. Ja jestem pewny na 100% że masz AEE.
I LOVE MK3
Też tak myślę, kurde a ja jeszcze nie mam auta fuck
Dobra samochód już mam, to gdzie szukać mam tego oznaczenia literowego na silniku ?? w którym dokładnie miejscu, może ktoś ma fote gdzie te oznaczenie się znajduje, bardzo mi by to pomogło
Witam, chciał bym się zapytać, bo znalazłem jakiś numer na silniku i wygląda on tak:
-"CYZ07095
14 6"
to jest ten nr. silnika ? czy jak ? po nim można stwierdzić jaki to silnik ??? prosił bym o szybko odpowiedz ?
-"CYZ07095
14 6"
to jest ten nr. silnika ? czy jak ? po nim można stwierdzić jaki to silnik ??? prosił bym o szybko odpowiedz ?
te numery to raczej z glowicy rozczytalesseboja pisze:Witam, chciał bym się zapytać, bo znalazłem jakiś numer na silniku i wygląda on tak:
-"CYZ07095
14 6"