bo co za sens co troche krecic? STATIC musi byc xD..:VoyteQ:.. pisze:a jaka różnica stały kit czy gwint? ja przez cały sezon jak już ustawiłem to nie kręciłem tylko tak jeździłem.
[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
(prawie) g-style błekitny golf na dużym kole //..:VoyteQ:..
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
no ja nie widzę sensu w kręceniu co chwilę, w kręceniu na zloty itd, ale, jeżeli mogę w zimie mieć względnie normalną wysokość, a wiosna-jesień mieć nisko to co w tym złego?? tylko tak jak mówię, gwint powinno ustawić się raz na sezon, zrobić geometrię+ zbieżność i tak jeździć cały czas
tak jak piszesz gwint powinno sie ustawić sie na maks w dół jak stopnieje śnieg i śmigać tak cały czas a nie jakieś obniżania na zlot itd a co do błotników to wypychałem sam i sam jestem w szoku że tak dobrze wyszło
moje byłe mk3 GTD SPECIAL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=81913&postdays=0&postorder=asc&start=480
obecny dupowóż passat b4 kombi na gwincie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261704&postdays=0&postorder=asc&start=90
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=81913&postdays=0&postorder=asc&start=480
obecny dupowóż passat b4 kombi na gwincie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261704&postdays=0&postorder=asc&start=90
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
co słychać u golfa?
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Re: (prawie) g-style błekitny golf na dużym kole //..:VoyteQ
teraz pewnie robi jako jezdzacy przyrząd do masażu na tych 13'POOREK pisze:co słychać u golfa?
czuje się jak w limuzynie tak wygodnie to nie miałem od... kiedy skończyła się zeszła zima
W zasadzie auto jeździ i tyle, nie mam czasu grzebać w nim, bo robię pracę inżynierską. Jedno co, to szukam listw od 3d fabrycznie malowanych, chcę trochę odmłodzić optycznie moje 19 letnie auto i pomalować góry zderzaków, listwy boczne w kolor, wymienić klamki na pochodzące z polo6n i również w kolor je pomalować... ale to na spokojnie
W zasadzie auto jeździ i tyle, nie mam czasu grzebać w nim, bo robię pracę inżynierską. Jedno co, to szukam listw od 3d fabrycznie malowanych, chcę trochę odmłodzić optycznie moje 19 letnie auto i pomalować góry zderzaków, listwy boczne w kolor, wymienić klamki na pochodzące z polo6n i również w kolor je pomalować... ale to na spokojnie
- RafaelloW007
- Forum Master
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
to sie troche naszukasz wiem po sobie... ciezki temat. Szukaj z mk4 cabrio, bo tam najwiecej tych listewek szlo. I najlepiej kupic caly komplet od razu, bo potem za jedna sztuke wolaja od 50 do 100zl..:VoyteQ:.. pisze:szukam listw od 3d fabrycznie malowanych
..:VoyteQ:.., ja bym sobie darował temat z lakierowaniem wszystkiego pod kolor auta Teraz czarne plastiki fajnie kontrastują z żywym kolorkiem a jak będzie wsio w kolor to się całość zleje i w ogóle jakoś mdło będzie
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
..:VoyteQ:..,
Ale rozumiem, że jakby co, będziesz zmieniał zderzaki na po liftowe? czy te lakierował? Osobiście potrzymuje zdanie Zybi236, w naszym kolorku pasują czarne wstawki, zostaw jak jest
Ale rozumiem, że jakby co, będziesz zmieniał zderzaki na po liftowe? czy te lakierował? Osobiście potrzymuje zdanie Zybi236, w naszym kolorku pasują czarne wstawki, zostaw jak jest
tych malował nie będę, jak coś to kupię zderzaki fabrycznie lakierowane bez rowka (czyli te po 94' co np w bon jovi były)
Re: (prawie) g-style błekitny golf na dużym kole //..:VoyteQ
l..:VoyteQ:.. pisze:tych malował nie będę, jak coś to kupię zderzaki fabrycznie lakierowane bez rowka (czyli te po 94' co np w bon jovi były)
A może US? Do tego klapa a'la US z listwą EU i będzie naprawdę świetnie wyglądał.