Scyzoryk. Pilot.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Scyzoryk. Pilot.
Zakupilem auto juz tam jakiś czas temu. Zakupilem z 2 kluczykami bo scyzoryk - pilot został zgubiony przez wczesniejszego wlasciciela. Teraz mam 2a kluczyki bez pilota [servisówka i zastępczy]. Chce kupić scyzoryka - pilota dorobie sobie grot, ale jak zrobić zeby centralka chodziłą z pilota, dać do elektryka - elektronika zeby przeprogramował czy jak? ???? Centralka fabryczna [Audi A4].
Re: Scyzoryk. Pilot.
a jesteś w stanie odpowiedzieć mi na pytanie gdzie on znajduje sie w A4? bede wdzieczny..greg pisze:jaki masz moduł komfort (numer)
Re: Scyzoryk. Pilot.
połącz się z modułem to wyświetli ci się jego numer.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
Scyzoryk. Pilot.
Macie może jakiś polecony sklep z dobrymi scyzorykami ?
Kupiłem produkt za 115 zł i po kilku upadkach, cały jest rozmielony. Wkładka cała się rusza (po podkręceniu śrub) przycisk wysuwania nie działa jak powinien...
Kupiłem produkt za 115 zł i po kilku upadkach, cały jest rozmielony. Wkładka cała się rusza (po podkręceniu śrub) przycisk wysuwania nie działa jak powinien...
Scyzoryk. Pilot.
Jak chcesz to ja mam ori od skody 3-przyciskowy działa na częstotliwości 434mHz odezwij się jak chcesz to się dogadamy!!chesuaf pisze:Macie może jakiś polecony sklep z dobrymi scyzorykami ?