Mam pierwszy ( i mam nadzieje, że ostatni ) problem z Borewiczem.
Dzisiaj, będąc pod centrum handlowym, Borewicz strzelił na mnie focha. Chciałem zamknąć drzwi kluczykiem od strony pasażera, no i niby udało się zamknąć drzwi, lecz był jeden mały problem. Po ok. 2-3sek drzwi ponownie się zamknęły ( albo zaryglowały - ale to już samo z siebie, po wyjęciu kluczyka ), no i nagle otworzyły się wszystkie szyby jakie tylko mogły się otworzyć, odsłaniając złodziejom świat cudownych przygód, niczym kurtyna w teatrze odsłaniająca scene z aktorami. Nie zraziłem się tym, zamknąłem szyby, podszedłem do drzwi kierowcy, włożyłem kluczyk, przekręciłem w prawo... No i cholera! Znowu ten sam scenariusz. Przerażony wizją nocowania w aucie i pilnowania go cała noc przed złodziejami pomyślałem o tym, żeby zamknąć się od środka i wyjść z auta w spektakularny sposób - przez klape bagażnika. Tak też zrobiłem, zostawiłem otwartą klape bagażnika, zamknąłem auto od środka ( tym przyciskiem ) no i w jakże teatralny sposób przeturlałem się z siedzenia kierowcy, do bagażnika i wyszedłem, ku uciesze przechodniów wychodzących z centrum handlowego, z wielkim bananem na twarzy bo szyby zostały na swoi miejscu. Wróciwszy z zakupów nie miałem już problemu z otwieraniem auta. Lecz problem z szybami dalej pozostał.
Dlatego, padam na kolana i wołam o pomoc!
Bora - Problem z centralnym i modułem komfort.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
podłącz pod vaga , na pewno wywaliło jakieś błedy . dziwne te objawy
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
no widzisz teraz tylko tak się to odbywa i za pomocą vaga robi sie to szybciej , zawsze to jakieś wskazówki , ale poczekaj może ktoś miał podobne objawy to cos napisze
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
Stwierdzam wszem wobec i każdemu z osobna, że gdyby głupota mogła latać byłbym pierwszym człowiekiem na Marsie.
Dzisiaj rano, olśniony blaskiem nowego dnia, moja mózgownica zaczęła ostro pracować nad problemem. Pomyślalem sobie, że pogmeram coś przy zamku pasażera od którego to wszystko się zaczęło. No i jak pomyślałem tak zrobiłem. Psiknąłem do środka smarem sylikonowym, pozamykałem i pootwierałem pare razy zamek i problem zniknął. Tak po prostu. Bora się odfochała. Jaka z tego pointa? Jeżeli nie używasz zbyt często zamka pasażera, to psiknij mu czasami smarem i pogmeraj w nim kluczykiem, żeby się nie zaklinował tak jak u mnie.
Dzisiaj rano, olśniony blaskiem nowego dnia, moja mózgownica zaczęła ostro pracować nad problemem. Pomyślalem sobie, że pogmeram coś przy zamku pasażera od którego to wszystko się zaczęło. No i jak pomyślałem tak zrobiłem. Psiknąłem do środka smarem sylikonowym, pozamykałem i pootwierałem pare razy zamek i problem zniknął. Tak po prostu. Bora się odfochała. Jaka z tego pointa? Jeżeli nie używasz zbyt często zamka pasażera, to psiknij mu czasami smarem i pogmeraj w nim kluczykiem, żeby się nie zaklinował tak jak u mnie.
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
brawo kolego
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO