Schemat podciśnień w Golf II 1.8 RP
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
piękna sprawa... szukałem tego poczym zauważyłem że u mnie na wew stronie maski jest naklejka z tym schematem
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Kupiłem wtrysk z RP przynajmniej tak mnie zapewniano.Róznica miedzy moim a tym kupnym polega na tym ze nie jednego wejscia na podcisnienie ( jak na foto ) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/acfffa1618a4557d" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakie ono pełni fukncje i czy zanzaczone miejsce ma byc odkryte czy zaslepione a moze ma być cos wpiete
Jakie ono pełni fukncje i czy zanzaczone miejsce ma byc odkryte czy zaslepione a moze ma być cos wpiete
Można prosić o jeszcze raz wrzucenie foto? Bo te już się nie otwiera.
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
witam
potrzebuję schemat podciśnień do 1,8 RP, tu fotka nie działa, może ktoś odświeżyć temat, nigdzie nie znalazłem tego.
potrzebuję schemat podciśnień do 1,8 RP, tu fotka nie działa, może ktoś odświeżyć temat, nigdzie nie znalazłem tego.
Golf mk2 1,8 GTI RP swap na 2,0 2E - był
Golf mk3 2,0 2E GTI - był
LT 31 2,4 D ACT - był
LT 35 2,4 TD ACL - był
Golf mk2 1,8 RP GL - był
Vento GT TDI 1,9 1Z - był
Golf mk2 1,8 RP CL - był
Golf mk2 1,3 CL - jest
Golf mk3 1,8 GL automat AAM -jest
Golf mk3 2,0 2E GTI - był
LT 31 2,4 D ACT - był
LT 35 2,4 TD ACL - był
Golf mk2 1,8 RP GL - był
Vento GT TDI 1,9 1Z - był
Golf mk2 1,8 RP CL - był
Golf mk2 1,3 CL - jest
Golf mk3 1,8 GL automat AAM -jest
niedziała link , a Bardzo zalezy mi na tym
Trzy Literki a znaczą tak wiele - GTI
Witaj Karmel!
Potrzebuję schemat podciśnień do silnika 1.8RP.
Będę wdzięczny o ile go jeszcze posiadasz.
Pozdrawiam,romejko.
Potrzebuję schemat podciśnień do silnika 1.8RP.
Będę wdzięczny o ile go jeszcze posiadasz.
Pozdrawiam,romejko.
Tak mam dryg do chomikowania takich rzeczy
z tym że nadmienię iz po licznych testach wynika że wydajniej jest podpiąć aparat zapłonowy do jednego z króćców zaworka zwrotnego przewodu podciśnienia idącego do serwo. Jest też taka fotoporada na forum gdzieś.
PS. Tym razem obrazki na serwerze elektrody - ponoć nie znikają.. zobaczymy.
z tym że nadmienię iz po licznych testach wynika że wydajniej jest podpiąć aparat zapłonowy do jednego z króćców zaworka zwrotnego przewodu podciśnienia idącego do serwo. Jest też taka fotoporada na forum gdzieś.
PS. Tym razem obrazki na serwerze elektrody - ponoć nie znikają.. zobaczymy.
Gdzie najlepiej podpiąć się do podciśnienia
żeby było sterowanie (klapami) kierownicami
powietrza w centralce klimy i ogrzewania?
Pozdrawiam,romejko.
żeby było sterowanie (klapami) kierownicami
powietrza w centralce klimy i ogrzewania?
Pozdrawiam,romejko.
- KoguT
- I am the Stig
- Auto: VW Golf MK4 Cabrio
- Silnik: ABF
- Kontakt:
romejko, najlepiej do małej gruszki na wężu idącym do serwa. Ja tak podpinałem klime Yohanowi i działałą idealnie. Dobrze jest jeszcze wstawić zaworek który działa tylko w jedną stronę na podciśnienie na węzu do klimy. MK3 takie miało. W ten sposób klima nie będzie sama zmieniała punktów nawiewu.
Poszukuje schemat podcisnien do pierburg 2e3 albo ksiazke "pierburg instrukcja serwisowa 2e2 audi80/gl/s/coupe/passat/santana".
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!