Silniczek krokowy
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Silniczek krokowy
komp ten sam ale oznaczenie sterownika jest inne co i inne wtryski i zapewne krokowiec....
Silniczek krokowy
kupilem ten krok z 2 powodow
wczesniej jezdzilem bez i spalanie minimum 16 l a teraz 16 to jest max ale mam takie pytanie
dlaczego jest tak ze czasami gdy przycisne i wcisne sprzeglo silniczek zawiesi mi sie np na 4 tys ?
a niekiedy chodzi jak igla ?
wczesniej jezdzilem bez i spalanie minimum 16 l a teraz 16 to jest max ale mam takie pytanie
dlaczego jest tak ze czasami gdy przycisne i wcisne sprzeglo silniczek zawiesi mi sie np na 4 tys ?
a niekiedy chodzi jak igla ?
W życiu piękne są tylko chwile.
- red87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Silniczek krokowy
witam dolacze sie ja kupilem taki krokowiec z passata i wlazylem go golfa bo mus cos nie umial obrotow utrzymac i wszystko dziala. On rowniez nie ma literi w numerze.
Golfik: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2924545#2924545 Zapraszam
Silniczek krokowy
ale w jaki sposob go przeczyscic ? ;d tylko te styki i tak z wierchu ?> ;D
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Silniczek krokowy
srodkiem do czyszcenia np. trw do czyszczenia hamulców... w srodku gdzie chodzi zawór..
Silniczek krokowy
a jeszcze pytanie z innej beczki do karola ... dlaczego jak stoje w miejscu na biegu jalowym spalanie na mfa mi rosnie w smiertelnym tepie ?
Silniczek krokowy
taki algorytm mierzenia średniego zużycia paliwa , np. mam to samo w passacie b5fl , spalanie rośnie do 99,9l
Silniczek krokowy
;D a tak jak jezdzisz i mfa pokazuje spalanie to sprawdza sie to ? jest takie jak pokazuje ?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Silniczek krokowy
u mnie jak ustawiłem dobrze zapłon to było autentycznie jak pokazywał mfa..... przy jezdzie do 90km/h książkowo wyszło 6.8l ...
Silniczek krokowy
u mnie pokazuje w granicach 20 litrów , ale to takie jazdy 2-3km i stop , silnik nawet się nie rozgrzeje
Silniczek krokowy
;D u mnie pokazuje okolo 14 litrow po miescie na zimnym silniku bo mam zly termostat ;p musze wymienic a jeszcze jedno pytanie jak to sie nrozbiera ? ;d to jest skrecane ?
Silniczek krokowy
on jest nierozbieralny
wykręć go powlewaj np. benzynę albo inny środek żeby przepłukało syf co tam jest w środku , przedmuchaj powietrzem i tyle
wykręć go powlewaj np. benzynę albo inny środek żeby przepłukało syf co tam jest w środku , przedmuchaj powietrzem i tyle