witam, mam problem taki ze jak robie glosniej rodyjko (wiekszy bas) to gasnie i po chwili znow sie wlacza. Jest tak przy uruchomionym i przy zgaszonym aucie... nie wiem co jest... czy mozliwe ze kable od zasilania sa za cienkie czy co? glosniki nawet nie harcza graja ladnie...
help me
pozdro
problem z radiem... gasnie...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
A jakie masz radyjko?? Wiesz niektore radia maja taka smieszna funkcje przeciw przegzaniu sie! Zobacz w instrukcji czy twoje radyjko tak ma!Wiele nowoczesnych wlasnie jest wyposazone w taka funkcje:)Pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglem:)
[ Dodano: 11 Maj 2006 16:14 ]
No a druga mozliwosc to przeciety w jakims miejscu kabel lub na kosciach zasilajacych kiedy autko drga kabel moze sie odlaczyc i niedawac pradu:)Poprostu prad niedochodzi do radyjka chyba mnie rozumisz:)
[ Dodano: 11 Maj 2006 16:14 ]
No a druga mozliwosc to przeciety w jakims miejscu kabel lub na kosciach zasilajacych kiedy autko drga kabel moze sie odlaczyc i niedawac pradu:)Poprostu prad niedochodzi do radyjka chyba mnie rozumisz:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]