para w aucie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
para w aucie
witam,mam problem z ogrzewaniem,kiedy silnik rozgrzeje sie i wlaczam ogrzewanie plus nawiew,w aucie mam pelno pary,tak jakbym byl w saunie,pod klapa zauwazylem parowanie chlodnicy i silnika w miejscu gdzie wchodza przewody od chlodzenia.mozliwe ze mam przeciek w chlodnicy i uszkodzona nagrzewince?.to jest golf III kombi benzyna 1.8
para w aucie
sprawdz szczelność dmuchawy, czy plastik na podszybiu nie jest popękany i woda nie leci na filtr kabinowy.
Polo... Polo... Passat .... GOOOOOOOOOOOOLF!!!!!:)
- PAPAYOS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
para w aucie
Czy ta para ma jakiś zapach? Czy to czysta woda w stanie lotnym? Jeśli Para ma słodkawo-duszący zapach, ubywa ci płynu chłodzącego, masz mokro pod nogami w okolicach środkowego tunelu i jak weźmiesz między palce ten płyn i jest on śliski - to przyczyną jest pęknięta nagrzewnica i tylko wymiana. Natomiast jeśli to tylko para wodna to możliwe, że zacieka ci woda na filtr kabinowy i kiedy razem z powietrzem przechodzi przez nagrzewnice tworzy się para.I jak zaczynasz szukać powodu takiego stanu rzeczy to zacznij od tego.
Pozdrawiam
PAPAYOS
Pozdrawiam
PAPAYOS
https://www.facebook.com/pages/Cthulhu/369766173200313