[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
MK4 by Diagi
Dziękuję, niedługo wrzucę całe fotostory w skrócie, z kilkadziesiąt zdjęć z modami po kolei.
Trzeba było 3 mm dystans wrzucić żeby było tak na styk. Mimo tego, że felga mi nie odpowiada do końca, to ona ratuje ten zestaw ponieważ ma ramiona wygięte do zewnątrz, dzięki temu wlazło. W tej chwili mało która felga pasuje (po za oryginalnymi z Leona Cupry czy niektórymi BBSami oczywiście bez rantu) dlatego musi być na razie ta.
Trochę lepiej niż seria . W tej chwili klocki są już skończone i to ogranicza szaleństwa na razie.No ładnie to wygląda a jak hamuje ?? Musiałeś zakładać dystans pod te felgi ??
Trzeba było 3 mm dystans wrzucić żeby było tak na styk. Mimo tego, że felga mi nie odpowiada do końca, to ona ratuje ten zestaw ponieważ ma ramiona wygięte do zewnątrz, dzięki temu wlazło. W tej chwili mało która felga pasuje (po za oryginalnymi z Leona Cupry czy niektórymi BBSami oczywiście bez rantu) dlatego musi być na razie ta.
MK4 by Diagi
Generalnie przy 4tloczkach za dużo miejsca nie ma nawet w dedykowanych zestawach. Tak że dobrze że się mieści
MK4 R-Line Diagi (fotostory już jest)
Przymierzałem do siebie tą felgę, ponieważ mój koleś ją ma, było więcej miejsca niż na tym zdjęciu, zarówno pod zacisk AP Racing jak i pod Brembo było trochę więcej miejsca.
Fotostory już jest od teraz. Wszystko na pierwszej stronie, w przypadku problemu z wyświetleniem zdjęć, trzeba odświeżyć stronę.
Fotostory już jest od teraz. Wszystko na pierwszej stronie, w przypadku problemu z wyświetleniem zdjęć, trzeba odświeżyć stronę.
Ostatnio zmieniony pn lis 15, 2010 12:13 przez Diagi, łącznie zmieniany 1 raz.
konkretne rrrrrrrr środek bajka, z zewnątrz tam samo. Same najlepsze frykasy w aucie możesz podesłać na PW jak czarną podsufitkę robiłeś?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
piękne auto , super robota , widać ogrom kasy i pracy włożonej....jedyne co mi się nie podoba to..kolor...
Re: MK4 R-Line Diagi (fotostory już jest)
Może podziel się oficjalnie jak to z tym sufitem było ?? Ja też chętnie poczytam Słoneczka masz nówki z ASO czy adaptowałeś od czegoś ??aiikon pisze:konkretne rrrrrrrr środek bajka, z zewnątrz tam samo. Same najlepsze frykasy w aucie możesz podesłać na PW jak czarną podsufitkę robiłeś?
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fajnie ten grill się prezentuje mimo że nie lubię siatki to zrobiłeś to dość pro
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
No konkret R line już kolejny. Widze że sporo pracy włożone, heble bomba. U ciebie ten naciąg na tych Felach wygląda lepiej niż u mnie nie wiem dlaczego a tez opony conti hmm.... Jedyne co to mógłbyś poprawić to ten grill bo można go ładniej wykończyć Po pewnym już czasie stwierdzam że ta fela wyglądała by lepiej w 19 cali nie uważasz? No to powodzenia w dalszych modach.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
No mógłby być metalik chociaż, nie wspomnę o szarym albo czarnym, ale grunt że to jest ten najciemniejszy, bo te jaśniejsze to jest dopiero tragedia.jedyne co mi się nie podoba to..kolor...
Słoneczka też barwiłem. ASO zabija ceną. Są lakiery do vinylu.Słoneczka masz nówki z ASO czy adaptowałeś od czegoś ??
To oryginalna kratka R, może dlatego wygląda jak wygląda.mimo że nie lubię siatki to zrobiłeś to dość pro
przy otwartej masce rozumiem.. wystarczy ściąć górę lekko żeby był równo ze zderzakiem, jeżeli mamy to samo na myśliJedyne co to mógłbyś poprawić to ten grill bo można go ładniej wykończyć
Oczywiście że 19 i to nawet TN1 mi bardziej pasuje niż TN4. Nie wspomnę o każdych BBSach bezrantowych, bo one są moim marzeniem.Po pewnym już czasie stwierdzam że ta fela wyglądała by lepiej w 19 cali nie uważasz?
Przywiozę czarną taką na przymiarke na BremboDiagi pisze:Nie wspomnę o każdych BBSach bezrantowych, bo one są moim marzeniem.
Live obadamy brata bliźniaka
niesamowite auto!! zdecydowanie najlepsza 4ka jaką tu widziałem ;o !
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Diagi,
Nie chodzi mi żeby profi to było wykończony tzn wlot powietrza ładnie przycięte i wykończone żeby po otwarciu maski ładnie wyglądało jak ori zobacz u mnie w temat są tam foty.wystarczy ściąć górę lekko żeby był równo ze zderzakiem, jeżeli mamy to samo na myśli
Oj tak ale to koszt ale nie koniecznie bezrantowych rant jest kozak taki np jak RS lub LM 1 19 cali marzenie...Nie wspomnę o każdych BBSach
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ