Z przyciskiem bedzie dobry patent. Przynajmniej do czegos sie przyda, a nie bedzie tylko stroil. Ogolnie to tego kiedys szukalem. Mozesz podac mi nr. tego przycisku?KonradzikIV pisze:
może tak
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Re: VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
łeeeeee nuda , kolejne dobre graty
wtyczka do pompy doszła więc odpalaj silvera
wtyczka do pompy doszła więc odpalaj silvera
Bardzo spodobało mi się powiedzenie" jest? ... Jest!'' z twojego filmiku więc na przykładzie dzisiejszych( i wczorajszych) zakupów sagano88 zmontowałem sobie w garażu taki krótki film na wzór tego twojego Ilość gratów nie duża, ale tak jak napisałem skompletowane w dwa dni, dokładka za moją namową na spontanie( za taką kasę to aż dziwne ze jeszcze byla ) kupiona parę godzin temu.
http://vimeo.com/16942899" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vimeo.com/16942899" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
dokładnie tak jak Kamel pisał przycisk ma numer : 1J0959768 - 60,46 GETemsagano88 pisze:Z przyciskiem bedzie dobry patent. Przynajmniej do czegos sie przyda, a nie bedzie tylko stroil. Ogolnie to tego kiedys szukalem. Mozesz podac mi nr. tego przycisku?
i pod ten przycisk będę starał się to zrobić.
truckman, hehe dobrze to wygląda
Dziś na świat wyszedł nowy VW TRENDS a w nim :
Jedyny minus tych gazet to to że są jakies pół roku do tyłu jeśli chodzi o projektDziś na świat wyszedł nowy VW TRENDS a w nim :
No ale wiadomo, chyba każdy chciałby mieć swoje auto na pierwszych stronach gazet w całej polsce
Gratsy Konradzie !! Wreszcie jakiś konkretny projekt w VW Trends który dostał się tam z naszego podwórka
Ładnie się furka prezenci Tylko tak jak truckman, napisał trochę opóźnienia jest względem projektu ale liczy się fakt że jest na łamach gazety którą przeczyta kupa ludzi
Jeszcze raz gratulacje i czekam na rozwój projektu
Ładnie się furka prezenci Tylko tak jak truckman, napisał trochę opóźnienia jest względem projektu ale liczy się fakt że jest na łamach gazety którą przeczyta kupa ludzi
Jeszcze raz gratulacje i czekam na rozwój projektu
Let's Tune it UP !!
ktoś przeczyta, łeee 170 koni to go porobię moją calibrą, a tu już ARL po modachłamach gazety którą przeczyta kupa ludzi
truckman, noo będzie na światłach " patrz to jest ten 170 konny diesel , zrobię go na dwójce no max trójce" a tu zonk !
Let's Tune it UP !!
- trzeci5
- Forum Master
Re: VW GOLF IV 1,9 TDI by KonradzikIV
Witam , gratki za artykuł i szacun za włożoną prace w projekt,pozdrawiam.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
No i się doczekałem publikacji brawo!!! Tylko że nie mogę nawet przeczytać lipa, pewnie masz kilka egzemplarzy wiec prześlij mi jedna sztuk Teraz tylko update obu aut bo w lato będzie grubo!!!
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ