[mk3] swap 1.8 ADR z audi A4 potrzebuje pomocy.
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam silnik już mam leży + kompletna elektryka silnika ze sterownikiem.
mam zamiar wziasc sie za przekładkę . ale chciał bym zorientować się co do całej przekładki ... co z elektryka ?? czy ktoś mógł by pomoc mi w tym ??
do komputera idą 4 kostki , i 4 kostki mi zostają domyślam się ze to do skrzynki z bezpiecznikami . jak to ma się do mk3 ?? co gdzie jak ??
Pozdrawiam
mam zamiar wziasc sie za przekładkę . ale chciał bym zorientować się co do całej przekładki ... co z elektryka ?? czy ktoś mógł by pomoc mi w tym ??
do komputera idą 4 kostki , i 4 kostki mi zostają domyślam się ze to do skrzynki z bezpiecznikami . jak to ma się do mk3 ?? co gdzie jak ??
Pozdrawiam
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
Trzeba rozkodowac immo programowo , sam tego nie ogarniesz ... ps i mysle ze nazbiera sie wiecej niz 4 kostki
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
Re: [mk3] swap 1.8 ADR z audi A4 potrzebuje pomocy.
wiem o IMO . to nie problem .... , ale jak już zdejmę ?? to zostaje ogarniecie tego w całość a nie każdy elektryk chce się tego podjąć bo za dużo ..... , albo ceny .....
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
immo zdejmie ktos kto ma sprzet i wiedze,jasiu28 pisze:wiem o IMO . to nie problem .... , ale jak już zdejmę ?? to zostaje ogarniecie tego w całość a nie każdy elektryk chce się tego podjąć bo za dużo ..... , albo ceny .....
a co do elektrykow i ogarniania tego w calosc... skoro jeden mowi ze duzo roboty a drugi podaje cene to ta cena musi byc ok jakaby nie byla, nie mozesz patrzec ze ci sie wydaje drogo bo patrzac z drugiej strony wychodzie ze i ty i elektryk pierwszy za ta cene tego nie zrobicie nikomu bo za duzo roboty i malo wiedzy...
najlepiej znajdz kogos kto ci zrobi elektryke i uruchomi immo za jednym zamachem bedzie ogolnie taniej choc zapewne klekniesz kolo 1,5 kpln za to
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
za zdjęcie IMO z kompa 200zł , hmm , nie ma ktoś rozpiski , schematu elektroniki do golfa ?? bespieczniki itd.
Twg. jak wyglada jeszcze ze skrzynia ?? czy pasuje od mk3 1.8 90km ? ?do ADRa ?? czy od MK4 bedzie potrzebna ??
Skrzynia tylko na linki, te na wodziki zdychają szybko. Elektrykę u siebie robiłem sam i napiszę tylko tyle, że jak masz sporo czasu i deko pojęcia to po miesiącu wieczorów masz to ogarnięte. Fakt, że stylistycznie wolał bym drugim razem wywalić większość kabli z wnętrza ale jak na pierwszy raz to wyszło mi to od pierwszego strzała. Miskę olejową masz do wymiany, smok pompy oleju też. Kolekto ssący najlepiej zmienić na taki z poprzecznego silnika. Bo ty chyba masz ten silnik wzdłużny.
no dokładnie mam wzdłużny , miska olejowa od czego będzie pasować ?? i kolektor wydechowy ??
czemu kolektor ssący do wymiany nie zmieści się ?? czy jak ?
jeszcze ten smok pompy oleju będzie pasować od ?? (bo mam 1.8 75KM )
no trochę mam pojęcia , a zima długa to coś się tam zawsze zmajstruje tylko trochę schematów by się przydało co by dojść co jest co i do czego .
czemu kolektor ssący do wymiany nie zmieści się ?? czy jak ?
jeszcze ten smok pompy oleju będzie pasować od ?? (bo mam 1.8 75KM )
no trochę mam pojęcia , a zima długa to coś się tam zawsze zmajstruje tylko trochę schematów by się przydało co by dojść co jest co i do czego .
wracajac do tematu , czy jest tu ktoś kto pomorze mi ogarnąć elektrykę >> ?? ecu wszystkie wtyczki ogarnolem mniejwiecej , ale zostało mi 4 kostki co idą do skrzynki z bezpiecznikami ,
Pozdrawiam
Pozdrawiam