najwyższa pora gratki zakupu, teraz trzeba będzie odwiedzić pana Tomka w Kleczylolo_golf pisze:No! Mikołaj się nade mną zlitował i po 2 tygodniach oczekiwania dzisiaj przyszły fotele
[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mk4 25th USA by lolo.../ Stołki .:R32
Piekne stołeczki teraz do sebka po kanape wbijaj............lolo_golf pisze:No! Mikołaj się nade mną zlitował i po 2 tygodniach oczekiwania dzisiaj przyszły fotele
........... kusiszlolo_golf pisze:Wydawały się czyste jak przetarłem je mokrą szmatką ale jednak Glipton rozpuścił wszystko i nie te fotele- a jaki zapach Na prawde polecam ten środek.
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
jak dokladnie nazywa sie ten srodek do czyszczenia skory?
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: Mk4 25th USA by lolo.../ Stołki .:R32
Proszę: http://allegro.pl/gliptone-do-regularne ... 30376.html" onclick="window.open(this.href);return false;Paluch_wroc pisze:jak dokladnie nazywa sie ten srodek do czyszczenia skory?
co za halo z tą kanapa? Chodzi o kanape RECARO, która ma 3 zagłowki, logo RECARO, podlokietnik z schowiekiem?? Toż to chyba normalne jest ...mam przednie fotele z wysuwanymi odcinkami na uda, moze kazdy tak mialgluszcz pisze: Piekne stołeczki teraz do sebka po kanape wbijaj............
Life's simple. You make choices and don't look back.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tez nie wiem o co chodzi bo taki rarytas to to nie jest, tylko po prostu dosyć ciężko kupić samą kanapę Także możesz mi sprzedać jakby co
super fotele, miałem okazje jeździć r32 z takimi fotelami i są bardzo komfortowe i dobrze trzymają
pozdrawiam
pozdrawiam
SPRZEDAM BBS RC330 8J18 et32 5X100 - 25 JAHRE http://allegro.pl/show_item.php?item=2759538556
i do tego waza jak na sportowe fotele przystaja,...po 37kg sztuka hahahaQCHARZ pisze:super fotele, miałem okazje jeździć r32 z takimi fotelami i są bardzo komfortowe i dobrze trzymają
pozdrawiam
Life's simple. You make choices and don't look back.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
W końcu polacy je robili to nie wymagajmy za dużoSebek pisze:i do tego waza jak na sportowe fotele przystaja,...po 37kg sztuka hahahaQCHARZ pisze:super fotele, miałem okazje jeździć r32 z takimi fotelami i są bardzo komfortowe i dobrze trzymają
pozdrawiam
Jak widac brakowało dekielków do zimówek wiec wykombinowałem takie coś
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
dzieki wielkie..a te zdjecia Twoich nowych foteli to rpzed zabiegiem czy po?lolo_golf pisze:Proszę: http://allegro.pl/gliptone-do-regularne ... 30376.html" onclick="window.open(this.href);return false;Paluch_wroc pisze:jak dokladnie nazywa sie ten srodek do czyszczenia skory?
do R32 fotele byly robione w Polsce? w Groclin-Auto moze?
______LET's GOLF______
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Po, ale zdjecie robione kalkulatorem także
No na fotelach sa nalepki serwisowe POLAND, tak samo na moich z highline Ale gdzie dokładnie to nie wiem. Podobno pod Wawą.
No na fotelach sa nalepki serwisowe POLAND, tak samo na moich z highline Ale gdzie dokładnie to nie wiem. Podobno pod Wawą.
Fotele Samochodowe Faurecia Sp. z o.o. - Grójec, Spółdzielcza 4 ...lolo_golf pisze:No na fotelach sa nalepki serwisowe POLAND, tak samo na moich z highline Ale gdzie dokładnie to nie wiem. Podobno pod Wawą.
hał macz ?lolo_golf pisze:Sprzedam 225/40/18 Uniroyal Rainsport - 2 sztuki stan bdb
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
no ciekawe..myslalem ze w tutaj robia te fotele -> http://www.groclin.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;gluszcz pisze:Fotele Samochodowe Faurecia Sp. z o.o. - Grójec, Spółdzielcza 4 ...lolo_golf pisze:No na fotelach sa nalepki serwisowe POLAND, tak samo na moich z highline Ale gdzie dokładnie to nie wiem. Podobno pod Wawą.
bo kiedys widzialem gdzies wlasnie artykul o tym zakladzie i zdjecie jakiegos kolesia przy fotelu z Erki
a te fotele co zakupiles to z 3D auta? one sa skladane ? to da sie zamontowac w 5D ?
______LET's GOLF______