Problem z wycieraczkami przód MK4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
mam problem od kilku dni, otóż nie chcę wyłączyć się przednie wycieraczki - w neutralnym położeniu dalej chodzą i musiałem wyjąć bezpiecznik.
czy po pierwsze tą usterkę można zlokalizować VAG-iem?
co może być przyczyną zaistniałej sytuacji?
proszę o ewentualne sugestie bo taki problem w zimie to duży problem
pozdrawiam
Andrzej
mam problem od kilku dni, otóż nie chcę wyłączyć się przednie wycieraczki - w neutralnym położeniu dalej chodzą i musiałem wyjąć bezpiecznik.
czy po pierwsze tą usterkę można zlokalizować VAG-iem?
co może być przyczyną zaistniałej sytuacji?
proszę o ewentualne sugestie bo taki problem w zimie to duży problem
pozdrawiam
Andrzej
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Jest identyczny temat trochę niżej. Ludzie używajcie szukaj, a nie jak dzieci w przedszkolu biegniecie z krzykiem do pani i się żalicie!
Re: Problem z wycieraczkami przód MK4
podziękował bez urazyguziolek pisze:Jest identyczny temat trochę niżej. Ludzie używajcie szukaj, a nie jak dzieci w przedszkolu biegniecie z krzykiem do pani i się żalicie!
właściwie to zadałem jeszcze jedno pytanie, na które nikt nie udzielił informacji, a mianowicie, czy VAG wykaże błąd tej usterki, więc proszę o odpowiedź, ale jednoznaczną, TAK czy NIEguziolek pisze:Jest identyczny temat trochę niżej. Ludzie używajcie szukaj, a nie jak dzieci w przedszkolu biegniecie z krzykiem do pani i się żalicie!
dzięki
NIEAndy1111 pisze:a mianowicie, czy VAG wykaże błąd tej usterki, więc proszę o odpowiedź, ale jednoznaczną, TAK czy NIE
a może podpowiesz, jak w takim razie dojść, co odpowiada za problem?SToRM pisze:NIEAndy1111 pisze:a mianowicie, czy VAG wykaże błąd tej usterki, więc proszę o odpowiedź, ale jednoznaczną, TAK czy NIE
podmiana przekaźnika na inny od kogoś oczywiście wchodzi w grę?
ale jak sprawdzić czy to przełącznik przy kierownicy, czy może jeszcze coś innego
pozdrawiam Andrzej
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
tu masz kolego bliźniaczy temat http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=366578" onclick="window.open(this.href);return false;
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
przeglądałem ten temat, ale nie wiem, czy jest bliżniaczy, dzisiaj obejrzę i zobaczymy, czy to wina przekaźnika, czy przełącznika przy kierownicymartinezz123 pisze:tu masz kolego bliźniaczy temat http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=366578" onclick="window.open(this.href);return false;
mam nadzieję, że naprawi się, bo śnieg pada cały czas a nie chce mi sie jeździć bez bezpiecznika od wycieraczek
pozdrawiam Andrzej