Domykanie szyb
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Domykanie szyb
Kupiłem niedawno VW Golf 3, auto było sprowadzone z Włoch, ma centralny zamek i autoalarm SERPI STAR CR64, niestety po zamknięciu auta pilotem, szyby pozostają otwarte (nie domykają się). Niemam żadnej instrukcji do tego alarmu. Czy wogóle możliwe jest takie ustawienie żeby szyby się domykały. Prosze o opis tego alarmu
elkan
Z przyciskow i kluczyka domyka szyby ?elkan7 pisze:Kupiłem niedawno VW Golf 3, auto było sprowadzone z Włoch, ma centralny zamek i autoalarm SERPI STAR CR64, niestety po zamknięciu auta pilotem, szyby pozostają otwarte (nie domykają się). Niemam żadnej instrukcji do tego alarmu. Czy wogóle możliwe jest takie ustawienie żeby szyby się domykały. Prosze o opis tego alarmu
Jesli tak to znaczy ze alarm nie ma tej funkcji...
Z przyciskow i kluczyka domyka szyby ?
Kurna ja w swoim (no ale to GOLF IV a tu przedmówca o III) mam taka funkcję że jak sa otwarte szyby i włożysz kluczyk w zamek, przytrzymasz go około 2 sek w pozycji zamykania to się szybki zamykaja, ciekawi mnie to czy mozna jakoś to zaczarować żeby po przyciśnięciu z pilota przycisku zamykania się domknęły ????
Kurna ja w swoim (no ale to GOLF IV a tu przedmówca o III) mam taka funkcję że jak sa otwarte szyby i włożysz kluczyk w zamek, przytrzymasz go około 2 sek w pozycji zamykania to się szybki zamykaja, ciekawi mnie to czy mozna jakoś to zaczarować żeby po przyciśnięciu z pilota przycisku zamykania się domknęły ????
Ostatnio zmieniony śr maja 17, 2006 09:52 przez MarioTDI, łącznie zmieniany 1 raz.
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
elkan7, a może nie ma elektrycznych szyb :> A tak na poważnie to wsadź kluczyk i przekręć w pozycję zamykania auta i przytrzymaj kluczyk w tej pozycji. Szyby powinny się domknąć, a jak nie to znaczy że nie masz opcji domykania. A jak zamknie to albo alarm tego nie obsługuje, albo jakąś specjalną kombinacją się to załącza.
Programuje sie opuszczajac i podnoszac do konca szybe. Musialem tak robic w zime jak uku siadl na tyle ze nie mial sily krecic... Sksowal sie zegar itd..pushkin77 pisze:a może trzeba zaprogramować szyby ???
No ale zeby elkan7, akurat przez dlugi czas nie opuszczal/podnosil na maxa szyb to chyba maloprawdopodobne.