MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
Antonioo, tył jest ciągle na samym dole bo nie mam chęci na leżenie pod golfem
za to jak się kucnie z przodu przy kole widać ładnie nakrętkę gwintu
Nie chce mi się kręcić znowu gwintem, ale z 2 cm w dół z przodu bym zrobił z chęcią
za to jak się kucnie z przodu przy kole widać ładnie nakrętkę gwintu
Nie chce mi się kręcić znowu gwintem, ale z 2 cm w dół z przodu bym zrobił z chęcią
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
truckman, ale i tak według serii to nisko siedzi, prawda? tak na pierwszy rzut oka to nawet nie widać różnicy w feldze Pozdro!
MKIV Variant by truckman
myśle że mój na tych RS ładnie usiądzie i bedzie to widać ;p tylko zebym tą podłogą pod silnikiem nie ociarał ciągle
MKIV Variant by truckman
Antonioo, będziesz ocierał, będziesz
Chlopak1988, w stosunku do serii to jest niżej nawet na gwincie do samej góry
Chlopak1988, w stosunku do serii to jest niżej nawet na gwincie do samej góry
i to mnie bolitak na pierwszy rzut oka to nawet nie widać różnicy w feldze
MKIV Variant by truckman
Antosiu nie szurasz nie jedziesz
hehe..
i mozna by kiedys sie przejechac na poznan zgadac z truckmanem na jakims centrum parking cos i jakies foty pstryknac ladne ;P
tylko najpierw to ja musze kola zmienic a Ty antos wsadzic gewinde...
truckman ja mam tyl podniesiony i przod i powiem Ci ze tylem jak dobrze sie ustawie to opona i tak sie chowa ;P
jak na moje to na tyle roznicy za wielkiej nie ma na podniesionym a opuszczonym nie wiem dlaczego tak wiec nie masz czego zalowac ze tylu nie podniosles ja nastepnym razem tez tego nie zrobie ;P no ale przod trzeba na zime bo ja za darmo ulic odgarniac nie mam zamiaru...
hehe..
i mozna by kiedys sie przejechac na poznan zgadac z truckmanem na jakims centrum parking cos i jakies foty pstryknac ladne ;P
tylko najpierw to ja musze kola zmienic a Ty antos wsadzic gewinde...
truckman ja mam tyl podniesiony i przod i powiem Ci ze tylem jak dobrze sie ustawie to opona i tak sie chowa ;P
jak na moje to na tyle roznicy za wielkiej nie ma na podniesionym a opuszczonym nie wiem dlaczego tak wiec nie masz czego zalowac ze tylu nie podniosles ja nastepnym razem tez tego nie zrobie ;P no ale przod trzeba na zime bo ja za darmo ulic odgarniac nie mam zamiaru...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW
MKIV Variant by truckman
no tak tak zgadać sie wbić na Poznań ja też porobie sobie pare fot jako amator.. bo pewnie truckman, załatwi jakiegos pro fotografa ;p
MKIV Variant by truckman
Wpadajcie chłopaki do nas, ekipa jest stała i w miarę zgrana więc można coś zorganizować wiosną
Antonioo, co do szurania to koleina, zwalniasz i wskakujesz na nią. Każda taka nierówność to twój wróg i na pewno nie raz przywalisz czymś a tarcie to będzie codzienność, chyba że tak jak ja jeździsz praktycznie tylko do pracy i trasę znasz na pamięć i wiesz jak się ustawiać na pasie żeby było bezboleśnie.
a dobrych fotografów mamy wielu w grupie
Choćby:
czy
Lipy nie ma jak na amatorów którzy robią zdjęcia dla siebie
Antonioo, co do szurania to koleina, zwalniasz i wskakujesz na nią. Każda taka nierówność to twój wróg i na pewno nie raz przywalisz czymś a tarcie to będzie codzienność, chyba że tak jak ja jeździsz praktycznie tylko do pracy i trasę znasz na pamięć i wiesz jak się ustawiać na pasie żeby było bezboleśnie.
a dobrych fotografów mamy wielu w grupie
Choćby:
czy
Lipy nie ma jak na amatorów którzy robią zdjęcia dla siebie
Ostatnio zmieniony śr gru 08, 2010 22:40 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
MKIV Variant by truckman
no tą moją wioske czyli Leszno znam praktycznie na pamięć wiem gdzie jest studzienka dziura coś uskok jakiś okolice tez w miare znam do poznania to mamy akurat dobrą trase bo jakoś niedawno robiona była :p noo dam rade ośka ma zapasową podłoge to mi sprzeda za jakiś grosz heheh i chetnie wpadne tam poznać was
MKIV Variant by truckman
nie raaz napewno tak zaa.........ebiesz ze przez 5 minut bedziesz czail czy sie jakas kontrolka od oleju nie zapali albo czy nie zostawiasz sladu za soba hehe
ja tak mialme pare razy ale jak sie jezdzi po koleinach to jest git ;D
a co do parkingow takich w centrach to nie podjezdzajcie pod gorke na nastepne pietro z predkoscia bo ja kiedys raz zawiesilem sie i zapomnialem przyhamowac... jak czeplem calym spodem to az wyskoczylem sie polozyc czy niczego nie wyrwalem
a zabudowe pod silnikiem mozna urwac ;P ja np. jedna strone mam na opaski elektryczne bo juz oberwalem :PP
ja tak mialme pare razy ale jak sie jezdzi po koleinach to jest git ;D
a co do parkingow takich w centrach to nie podjezdzajcie pod gorke na nastepne pietro z predkoscia bo ja kiedys raz zawiesilem sie i zapomnialem przyhamowac... jak czeplem calym spodem to az wyskoczylem sie polozyc czy niczego nie wyrwalem
a zabudowe pod silnikiem mozna urwac ;P ja np. jedna strone mam na opaski elektryczne bo juz oberwalem :PP
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383
I ♥ my VW
I ♥ my VW
MKIV Variant by truckman
aaaa no człowiek sie uczy na błędach ale jeździłem za Tobą i no widze jak jedziesz i sie ucze wzrokowo co i jak jechać ;p hehe
MKIV Variant by truckman
Cholera - na pierwszy rzut oka nie zauważyłem że stal wrzuciłeś jednak co czarne felgi to czarne Jak się jeździło po śniegu na letniej - bądź co bądź szerokiej - gumie ?
MKIV Variant by truckman
po śniegu na letnich to masakra :p nawet gdy sie ma 4x4 to nic nie daje auto sie nie trzyma drogi wcale
MKIV Variant by truckman
Shmatan, dokładnie tak jak autem z Bawari, na poważnie, skręcam na światłach w prawo a tu pupa jak na ręcznym, a wcale nie gazowałem, tylko delikatnie i pomału w prawo... ale to wina opon typowo na warunki letnie, czyli sp9000 zużytych równiutko do ogranicznika