O swapie gaźnika na 4xMIKUNI lub pochodne - słów kilka :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
no witam witam, filmiki super.. a juz tuz tuz i bedzie moj filmik bo zrezygnowalem z wtryskow a kolektor zrobie z seryjnego kolektora z pod wtryska z 1.8 czyli problem rozstawu i dobrego przykrecenia kolektora do glowicy jest rozwiazany a zostanie tylko dospawanie alu rurek na rozstaw gaznika kolektor juz lezy u ziomka ktory sie tym zajmie, na Summer Cars Party 2009 Katowice-muchaowiec bedzie juz wszystko śmigało )
-
- Użytkownik
A ta czapka to nie od audi czasem?Rabbit_mk1 pisze:silnik ktory mam to nizly skladak blok od JB czapka oznaczenie 1.6 h
Moze nie ze obojetnie ale nie ma tam czegos takiego jak przy poziomych weberach ktorze faktycznie musza lezec poziomoRabbit_mk1 pisze:z tego co czytam to gazniki z bike'a moga byc w obojetnym polorzeniu tak ?
A swoja droga postanowilem wrocic do tematu swapu... korci bardzo, duzo roboty jeszcze przy autku ale gazniki chyba jednak beda i kolektor tez chcialem przerobic z ori od 1,8 wielowtrysk
pozdrawiam wszystkich ktorzy cos "modza"
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y182/johnnie_oo/zakaz-1.jpg[/img]
-
- Użytkownik
jendrula, e temacie cisza ale się dzieje ;p
U mnie specjalnie pod gaziory jest zakupiony za ostatnie grosze 2,0 16v W przyszłym miechu idzie do remontu i wyważania ..muszę oddać długi jeszcze (co nie fifel? ) i jak styknie kasy to kupię gaziory
Póki co poszukuję jakiejś fachowej literatury odnośnie gaziorów,ma ktoś coś może?
golfrox, jakieś postępy w pracy u Ciebie?
U mnie specjalnie pod gaziory jest zakupiony za ostatnie grosze 2,0 16v W przyszłym miechu idzie do remontu i wyważania ..muszę oddać długi jeszcze (co nie fifel? ) i jak styknie kasy to kupię gaziory
Póki co poszukuję jakiejś fachowej literatury odnośnie gaziorów,ma ktoś coś może?
golfrox, jakieś postępy w pracy u Ciebie?
- mmmarcinnn1987
- Mały gagatek
- Kontakt:
Panowie odświeżmy może temat. Przeczytałem to forum bo też coś mi łazi takiego po głowie. Jestem po swapie webera na miejsce pierdka ale za mało mi mocy już, apetyt rośnie w miarę jedzenia :green_fuck: i tak sobie myślę żeby może wsadzić pod maskę właśnie gaźniki motocyklowe. golfrox coś udało Ci się wkleić do tego 1.6, czy komukolwiek się udało?
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
Witam sam planuje w niedługim czasie przeróbkę silnika 1,8 16 V PL na 4 gaziory yamahy R1 więc przydało by się trochę więcej wiedzy na ten temat a tu jakaś cisza nastała
pozdro
pozdro
MK III >> mój zielony dupoVWóz
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No i co????Tyle pisania i nikt jakos sie nie chwali,zeby cos zrobil.Ja jak pytam o dorobienie kolektora to nikt tego nie chce sie podjac.Moze ktos w koncu cos wystrugal to niech sie pochwali.
-
- Użytkownik
ulalala....grudzień a tu cisza.. chyba jednak będę pierwszy na gaziorach z yamachy
p.s mam 2 pionowe dellorto drla 40 mm - chętnie zamienię je na poziome odpowiedniki albo na gaźniczki z yamahy r1 - ma ktoś ochotę na takową wymianę ?
p.s mam 2 pionowe dellorto drla 40 mm - chętnie zamienię je na poziome odpowiedniki albo na gaźniczki z yamahy r1 - ma ktoś ochotę na takową wymianę ?
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie badz taki pewien hehehehehhechyba jednak będę pierwszy na gaziorach z yamachy
-
- Użytkownik
stonebridge69, no coś Ty taki tajemniczy ,co ? Opowiadaj co tam u Ciebie słychać w VWozidełku ;D ;>
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
Re: O swapie gaźnika na 4xMIKUNI lub pochodne - słów kilka :
no właśnie PL-ka siedzi już w mk I ????bandyta mk1love pisze:stonebridge69, no coś Ty taki tajemniczy ,co ? Opowiadaj co tam u Ciebie słychać w VWozidełku ;D ;>
MK III >> mój zielony dupoVWóz
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bandyta mk1love, dan_25, spoko,spoko.Panowie wszystko w swoim czasie.