Pierszy poważny kill nowym autem
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Długo czekałem na tego przeciwnika chciałem się sprawdzić z audi A6 3,0tdi i w końcu udało się na środkowym pasie srebrne A6 sedan i moje rodzinne kombi 1,9 TDI AWX
Z włączonym esp 1,2,3 walka z przyczepnością( mruganie choinki ), audi było z 1,5 długości z przodu jak złapałem przyczepność zacząłem się pomału zbliżać na 4 biegu byłem na tylnych drzwiach audi i odpuściłem bo było śniegu trochę na ulicy, mrugnąłem długimi koledze za pojedynek Dojechanie do świateł, szyby w duł kolega jaki silnik a ja 1,9 Czekam z niecierpliwością na suchy asfalt i 3,0TDI
Mój passat 203km 440nm
Z włączonym esp 1,2,3 walka z przyczepnością( mruganie choinki ), audi było z 1,5 długości z przodu jak złapałem przyczepność zacząłem się pomału zbliżać na 4 biegu byłem na tylnych drzwiach audi i odpuściłem bo było śniegu trochę na ulicy, mrugnąłem długimi koledze za pojedynek Dojechanie do świateł, szyby w duł kolega jaki silnik a ja 1,9 Czekam z niecierpliwością na suchy asfalt i 3,0TDI
Mój passat 203km 440nm
Piwo
Suchy asfalt i na wylaczone esp
PALIWO, JOINTY ALBO PUSSY, NIKT NIE JEDZIE ZA DARMO :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=bH7iof27cQU
http://www.youtube.com/watch?v=bH7iof27cQU
Re: Pierszy poważny kill nowym autem
kolega się pochwali jakie mody w pasku siedzą ?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mody standart czyli :
wtryski arl
intercoler duzy
turbo wynalazek
heble s4
sprzegło jedno mass
gleba
skrzynka 5
wtryski arl
intercoler duzy
turbo wynalazek
heble s4
sprzegło jedno mass
gleba
skrzynka 5
Ostatnio zmieniony czw gru 09, 2010 16:13 przez kafargdansk, łącznie zmieniany 1 raz.
Piwo
-
- Użytkownik
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
moment na ściganie nie za dobry, ale myślę że masz szansę. Kwestia tylko który silnik trafiłeś bo były trzy różne 3.0TDi w tym audi 225/233/240 KM
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
trzeba powtorzyc z takim samym w quattro ;D
dead slow but still forward
wszystkie a6 3.0tdi maja quattrodcsp52 pisze:trzeba powtorzyc z takim samym w quattro ;D
to smiem twierdzic ze gosc sie nie scigał / nie umiał ruszac ze strzału lub najzwyczajniej odpuscił
jechalem moim golfem z ogarniajacym samochod gosciem ktory ma 3.0tdi i to jak ten samochod startuje na suchym i mokrym terenie ruszajac ze strzału jest epickie zwlaszcza ze gro tych aut juz fabrycznie ma spory bonus od audi ;D
oczywiscie zycze powodzenia i trzymam kciuki za next pojedynek bo to nei silniki jezdza tylko ludzie i wszystko moze sie zdarzyc
jechalem moim golfem z ogarniajacym samochod gosciem ktory ma 3.0tdi i to jak ten samochod startuje na suchym i mokrym terenie ruszajac ze strzału jest epickie zwlaszcza ze gro tych aut juz fabrycznie ma spory bonus od audi ;D
oczywiscie zycze powodzenia i trzymam kciuki za next pojedynek bo to nei silniki jezdza tylko ludzie i wszystko moze sie zdarzyc
dokładnie A6 z 3,0 TDI zawsze jest w quattro w 2,7 TDI quattro było opcją a w 2,0 TDI quattro nie występowało
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
No chyba se jaja robisz ? jak dobry kierownik to ta A6 powinna byc objechana bez problemowo i to obojetnie z ktora wersja silnikowa, passat 203 vs a6 240q ?dcsp52 pisze:to smiem twierdzic ze gosc sie nie scigał / nie umiał ruszac ze strzału lub najzwyczajniej odpuscił
passat wygra z racji na wage i brak strat na napedzie q.
jesli juz to chyba "sobie"
powiem ci ze moze i masz racje ja jednak mam inne doswiadczenia
;D a czas reakcji na starcie i powerband ruszania w quattro znasz ? no i passat taki lekki tez niejest
wszyscy zaslaniaja sie waga quattro spoko - ja jednak twierdze innaczej - przyklad moze i z dupy ale ganialem sie z audi s3 ktore jest odemnie ciezsze spokojnie o prawie 200 kg ma jakies 30 koni wiecej i s3 jest zawsze z przodu czy zjeXie start czy nie bo 4 kola ruszaja
fakt jest taki że w audi gosc niemartwi sie o trakcje na starcie czy ruszy z 3000 tys czy z 6000 [ w przypadku s3 haldex] zrobi robote a ja fwd nierusze z 5 tys - wyniki naszych gonitw roznily sie zawsze tylko tyle ile roznicy bylo na starcie
powiem ci ze moze i masz racje ja jednak mam inne doswiadczenia
;D a czas reakcji na starcie i powerband ruszania w quattro znasz ? no i passat taki lekki tez niejest
wszyscy zaslaniaja sie waga quattro spoko - ja jednak twierdze innaczej - przyklad moze i z dupy ale ganialem sie z audi s3 ktore jest odemnie ciezsze spokojnie o prawie 200 kg ma jakies 30 koni wiecej i s3 jest zawsze z przodu czy zjeXie start czy nie bo 4 kola ruszaja
fakt jest taki że w audi gosc niemartwi sie o trakcje na starcie czy ruszy z 3000 tys czy z 6000 [ w przypadku s3 haldex] zrobi robote a ja fwd nierusze z 5 tys - wyniki naszych gonitw roznily sie zawsze tylko tyle ile roznicy bylo na starcie