może mi ktoś pomóc? bo chciałbym takie cuś u siebie zamontować mam mk3 3 drzwiowego i chciałbym się upewnić czy to ładnie będzie pasowało i sapsuje do mojego golfa, chodzi mi o to nie jak bedxie wyglądało tylko o ten towar czy jest wporządku i czy bedzie pasował do mojej wersji
http://allegro.pl/item104633440_nadkola ... _4_sz.html
szybkie pytanko - nadkola mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
szybkie pytanko - nadkola mk3
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
- Paweł Marek
- V.I.P.
dobrze to wygląda ale trudno sie dopatrzyć tak ze zdjęcia czy ci spasuje z listwami na drzwiach. Bez przymiarki albo umówienia się co do zwrotu bym nie brał. Poza tym jak nie masz w idealnym stanie lub świetnie zabezpieczonych rantów błotników to uwielbia szaleć pod nakładkami korozja
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- barthetzk102
- Nowicjusz
- Kontakt:
tu racja jak się decydujesz na takie coś musisz dokładnie zrobić całe nadkola, odtłuścić, tylko nie benzynką bo benzynka ekstrakcyjna sama w sobie jest tłusta i przykleić dokładnie najlepiej na silikon, żeby nie dostawał się tam ani gram wody :] poza tym kwestia gustu czy komuś się to podoba czy nie :] mnie się niePaweł Marek pisze:Poza tym jak nie masz w idealnym stanie lub świetnie zabezpieczonych rantów błotników to uwielbia szaleć pod nakładkami korozja
Udi Memorem kompociorem...
Uważaj na spadające ściany z Sufitu!
:))
Uważaj na spadające ściany z Sufitu!
:))