[mk4 Golf] Sebek; 1,9 TDI ASZ; LB9A; Bora front.
Moderator: G0 Karcio
Golf MK4 1,9TDI ASZ powered by turbodiesel.pl
zima pełna parą..a k3fir podrzucił starocie lekkie...
Life's simple. You make choices and don't look back.
Sebek popchnąłeś już komuś nakładki na pedały ? Jeśli nie to napisz ile chcesz za sprzęgło+hamulec+gaz.
Re: Golf MK4 1,9TDI ASZ powered by turbodiesel.pl
narazie je depczemikew_86 pisze:Sebek popchnąłeś już komuś nakładki na pedały ? Jeśli nie to napisz ile chcesz za sprzęgło+hamulec+gaz.
OT
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Piekna Tyle fot wklejasz zapewne coraz bardziej żal ściska? Jak rozwiązałeś problem airbagu z tą kierą?Sebek pisze:narazie je depczemikew_86 pisze:Sebek popchnąłeś już komuś nakładki na pedały ? Jeśli nie to napisz ile chcesz za sprzęgło+hamulec+gaz.
OT
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
co masz na mysli mowiac "problem" ??czajaa22 pisze:Jak rozwiązałeś problem airbagu z tą kierą?
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie ma żadnego problemu. Zmieniasz dwie wtyczki, lutujesz kilka kabli i działaczajaa22 pisze:Jak rozwiązałeś problem airbagu z tą kierą?
Bolf nadal zacny pomimo rozsprzedawania niektórych rzeczy.
Co do Scirocco to przez prawie 2 lata jeżdżę i zrobiłem 68000 km, jak dla mnie niedopracowany, np niespasowanie blach na przodzie w pierwszym roku modelowym, denerwujące szyby drzwi które hałasują poprzez poruszanie się na uszczelkach szyb (nie wiadomo czemu drzwi nie są na sztywno jak w Passacie CC, gdy są zamknięte można je wcisnąć na kilka mm i to powoduje w czasie jazdy denerwujące hałasy. Jak dla mnie słaby jest również materiał foteli które muszą się mechacić na boczkach oparcia po około roku użytkowania jak pamiętam.
Co do Scirocco to przez prawie 2 lata jeżdżę i zrobiłem 68000 km, jak dla mnie niedopracowany, np niespasowanie blach na przodzie w pierwszym roku modelowym, denerwujące szyby drzwi które hałasują poprzez poruszanie się na uszczelkach szyb (nie wiadomo czemu drzwi nie są na sztywno jak w Passacie CC, gdy są zamknięte można je wcisnąć na kilka mm i to powoduje w czasie jazdy denerwujące hałasy. Jak dla mnie słaby jest również materiał foteli które muszą się mechacić na boczkach oparcia po około roku użytkowania jak pamiętam.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
1 6 D to teraz mu wybij z głowy sprzedaż auta żeby dalej miał bolfa. Przecież kto inny go rozwinie jeśli nie Sebek?
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
VW BANK...i Polskie Realia...wybiły mi to z głowy!AdiWRoc pisze:1 6 D to teraz mu wybij z głowy sprzedaż auta żeby dalej miał bolfa. Przecież kto inny go rozwinie jeśli nie Sebek?
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma... ooo....
kiedys sobie kupie porsche ...i przeloze kola
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
czyli niepotrzebnie pozbywałeś się gratów?Sebek pisze:VW BANK...i Polskie Realia...wybiły mi to z głowy!
graty są...na sprzedaż nie wszytskie, ale nadal...M_ziPL pisze:czyli niepotrzebnie pozbywałeś się gratów?Sebek pisze:VW BANK...i Polskie Realia...wybiły mi to z głowy!
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
patrząc na to co miał i na co polował ... jeszcze nas zaskoczy nie razM_ziPL pisze:czyli niepotrzebnie pozbywałeś się gratów?Sebek pisze:VW BANK...i Polskie Realia...wybiły mi to z głowy!
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
Sarkazm TEAM Member