zgadza się.......tapicerka prana była tego lataBio pisze:Akurat wątpię żeby auto gluszcza, było brudne Te fotele mają tą wadę że wyciera się strasznie materiał na środku fotela.
[GOLF MK4] R:.arl
Moderator: G0 Karcio
R:.arl
Bio pisze:Te fotele mają tą wadę że wyciera się strasznie materiał na środku fotela.
Bo to się robi w czasie postoju na tylnej kanapie, a nie w czasie jazdy na fotelu kierowcygluszcz pisze:zgadza się
No ale VW niestety dał tu ciała jak z tą gumą na plastikach i te wstawki mają ograniczoną wytrzymałość
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
A myślałem już że znalażłem coś zaniedbanegogluszcz pisze:zgadza się.......tapicerka prana była tego lata
w czasie jazdyKamel pisze:Bo to się robi w czasie postoju na tylnej kanapie, a nie w czasie jazdy na fotelu kierowcy
thx,wzajemniemef13337 pisze:wesołych świąt i pomyślności w nadchodzącym nowym roku i sezonie!
Dani90 pisze:A myślałem już że znalażłem coś zaniedbanego
Wszyscy chcą bym nie sprzedawał i nawet taki zestaw liftowy arl poskładali na zachęte
wałek,popychacze,panewki,uszczelniacz wału,uszczelniacze trzonków z.,zestaw uszcz. AL-ek,rozrząd,pompa + filtry
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Niedługo całe auto będzie jak nowe tyle tych zestawow liftowych ;d I ten kolor LB5N chyba najładniejszy dla golfa A tak przy okazji ciezko znaleźć drugie tak zadbane auto które było by robione z pasją bez patrzenia na kase gratuluje pomysłowości i życzę pozostania przy projekcie golfa
gluszcz hahahaha
niezle prezenty dostajesz to taka sugestia, ze zdrowy pdek z gt22 >>> 3.2 n/a
niezle prezenty dostajesz to taka sugestia, ze zdrowy pdek z gt22 >>> 3.2 n/a
vw > all
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
kupujecie tego golfa czy nie ?
bo ten sknera nie chce mi sprzedać paru teili z sezonu 2011.....
auto cód miód orzeszki......
auto cód miód orzeszki......
No ale jak przychodzi do sprzedazy to nikt tego nie widzi że gratów nowych sporo i wszystko markowe wszyscy wybrzydzająpavo71 pisze:Niedługo całe auto będzie jak nowe tyle tych zestawow liftowych ;d I ten kolor LB5N chyba najładniejszy dla golfa A tak przy okazji ciezko znaleźć drugie tak zadbane auto które było by robione z pasją bez patrzenia na kase gratuluje pomysłowości i życzę pozostania przy projekcie golfa
zgadza się ale wiesz że to 3,2 nie bedzie długo jeździło bez doładowaniamajkitdi pisze:niezle prezenty dostajesz to taka sugestia, ze zdrowy pdek z gt22 >>> 3.2 n/a
no sa rzeczy które by idealnie siadły do srebrzaka i mam nadzieje że tak sie stanie ,dobrze ze skusiłem Cie na R...KonradzikIV pisze:kupujecie tego golfa czy nie ?
eheh no no tylko kupujacy tego nie widząKonradzikIV pisze:auto cód miód orzeszki......
gluszcz, moim zdaniem to chyba trzeba byc kompletnym ignorantem, zeby przyczepic sie do czegos w takim samochodzie, serio glowa mala . A napisz szczerze, czego to sie ludzie czepiaja, pewnie tego, ze przebieg powyzej 200K, a wszystkie na allegro z tego rocznika maja 100-150K maks, hahah . Jak tak to skrec szafe na 130K, to pewnie pojdzie w 2 dni z pocalowaniem reki i nikt sie nawet nie kapnie, ze szafa byla skrecona tylko beda same ochy i achy, jak to fura nie zadbana i jaki maly przebieg autentyk... Ech, Polska... Dochodze coraz czesciej do wniosku, ze w tym kraju to latwiej sprzedac szemranego ulepa, gdzie zaraz wszystko jest/bedzie do wymiany, niz sprawdzony zadbany samochod, o ktory sie dbalo, porazka troche...
zgadza sie ,większość woli magiczne 150-160 tyś przebiegu z allegro niż pewne 240 u mnieKywak pisze:A napisz szczerze, czego to sie ludzie czepiaja, pewnie tego, ze przebieg powyzej 200K, a wszystkie na allegro z tego rocznika maja 100-150K maks, hahah
Sam teraz ogladam auto dla siebie i naprwde jestem *#cenzura#*...jak jade i stan auta jest inny niz w ogloszeniu dlatego napisałem o granatowym wszystko co ma wpływ na tranzakcje /chyba wszystko.../Kywak pisze:ak tak to skrec szafe na 130K, to pewnie pojdzie w 2 dni z pocalowaniem reki i nikt sie nawet nie kapnie, ze szafa byla skrecona tylko beda same ochy i achy, jak to fura nie zadbana i jaki maly przebieg autentyk... Ech, Polska... Dochodze coraz czesciej do wniosku, ze w tym kraju to latwiej sprzedac szemranego ulepa, gdzie zaraz wszystko jest/bedzie do wymiany, niz sprawdzony zadbany samochod, o ktory sie dbalo, porazka troche...
ogólnie ludzie chcą serie a mi szkoda auta rozbierać ,by jeden młodzieniec w skórze racing co chciał całego, był nawet z kasą ale powiedziałem mu że to auto nie dla niego ...zrobił scene w garage i ozięble sie rozstaliśmy
Liczę ze radas sie jakos wyrobi z $$$$ i przytuli go do siebie
Czyli, tak jak podejrzewalem, ech, tragedia... Szkoda, ze ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze te ich cudenka z allegro, co niby maja 150-160 tyś przebiegu w rzeczywistosci beda miec czesto nawet wiecej niz autentyczne 240K u Ciebie...gluszcz pisze:zgadza sie ,większość woli magiczne 150-160 tyś przebiegu z allegro niż pewne 240 u mnie
A ten mlodzieniec, co byl z hajsem to po prostu jakis nagrzany malolat byl? Z jednej strony faktycznie szkoda takiemu sprzedac zadbane auto, bo pewnie po 2 tygodniach powiesi je na drzewie, czy cos takiego, ale z drugiej strony biznes to biznes i lepiej sprzedac takiemu, jak chce wziac ze wszystkim i ma kase, niz ze tak sie wyraze "bujac sie" z autem w nieskonczonosc .gluszcz pisze:Sam teraz ogladam auto dla siebie i naprwde jestem *******...jak jade i stan auta jest inny niz w ogloszeniu dlatego napisałem o granatowym wszystko co ma wpływ na tranzakcje /chyba wszystko.../
ogólnie ludzie chcą serie a mi szkoda auta rozbierać ,by jeden młodzieniec w skórze racing co chciał całego, był nawet z kasą ale powiedziałem mu że to auto nie dla niego ...zrobił scene w garage i ozięble sie rozstaliśmy
Liczę ze radas sie jakos wyrobi z $$$$ i przytuli go do siebie
Tak, czy inaczej zycze powodzenia przy sprzedazy, bo naprawde super fura, az szkoda sie z nia rozstawac . Gdybym obecnie sam szukal IV, to wzialbym w ciemno, ale mam juz jedna, heh .
hehe działaj działaj bo nie chce dać w złe ręce granata,czekam Cierpliwie na Ciebieradas8412 pisze:słyszałem że gość nawet kombinuje lewą kasę co by szybciej go przytulić
Nie spieszy mi się ze sprzedażą ,a młodzieniec który ma zwieśniaczyc auto może *#cenzura#* ze swoja kasąKywak pisze:A ten mlodzieniec, co byl z hajsem to po prostu jakis nagrzany malolat byl? Z jednej strony faktycznie szkoda takiemu sprzedac zadbane auto, bo pewnie po 2 tygodniach powiesi je na drzewie, czy cos takiego, ale z drugiej strony biznes to biznes i lepiej sprzedac takiemu, jak chce wziac ze wszystkim i ma kase, niz ze tak sie wyraze "bujac sie" z autem w nieskonczonosc