centralny zamek z pilota
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
centralny zamek z pilota
Witam w prawdzie nie pisze o golfie ale o jego wiekszym bracie jakim jest passat, walczyłem dzis caly dzien z centralnym i modułem komfortu, wszystko juz smiga ale tylko z kluczyka.
Pilot natomiast działa tylko jak jest bez obudowy, założę obudowe to juz nie otworze ani nie zamkne auta, czasem sie zdarzy ze otworze ale o zamykaniu moge pomarzyć.
Pilot łezka na 2 przyciski, bateria nowa juz 5sztuk mam
wie moze ktos jaka moze byc przyczyna??? czy to juz sie kluczyk konczy czy moduł ??
Pilot natomiast działa tylko jak jest bez obudowy, założę obudowe to juz nie otworze ani nie zamkne auta, czasem sie zdarzy ze otworze ale o zamykaniu moge pomarzyć.
Pilot łezka na 2 przyciski, bateria nowa juz 5sztuk mam
wie moze ktos jaka moze byc przyczyna??? czy to juz sie kluczyk konczy czy moduł ??
centralny zamek z pilota
Może podczas składania obudowa wciska przyciski albo naciska płytkę i się gdzieś ścieżka lub lut przerywa - a dioda miga jak jest w obudowie
Re: centralny zamek z pilota
to musi się coś dziać podczas składania jak bez obudowy działa a z obudową nie , obudowa orginalna ? przyjrzyj się czy wszystko dobrze się składaKiko pisze:jak jest w obudowie to dioda miga
centralny zamek z pilota
obudowa oryginalna, nie wiem juz go skałdałem kilka tysiecy razy i za każdym to samo
a nie upadł gdzieś ostatnio - zerknij na PWKiko pisze:obudowa oryginalna, nie wiem juz go skałdałem kilka tysiecy razy i za każdym to samo
-
- Nowicjusz
centralny zamek z pilota
witam.pomoze mi ktos?? mam problem z centralnym zamkiem a mianowicie wszystko działało tylko pod kierownica znajduje sie kostka od centralki z takimi czterema małymi przełacznikami, które właczylismy i wyłaczylismy i teraz centralka nie dziale:( wie ktos moze co zrobic zeby działała, jak ustawic te małe przełaczniki? z gory dziekuje za pomoc....
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
centralny zamek z pilota
może po prostu słabo daje sygnał , jeszcze bez obudowy jakoś ten sygnał idzie a z obudową już go blokuje , zachowuje się tak jak by bateria słaba była , ale piszesz że wymieniona , moim zdaniem nie podaje odpowiedniej siły sygnału .
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
no tak potrzebujemy jeszcze szklaną kulę . a tak poważnie to kolego podaj co to za auto , jaki silnik , jaki rok , jaki central /alarm - ori czy dokładany ??WICHER2000 pisze:witam.pomoze mi ktos?? mam problem z centralnym zamkiem a mianowicie wszystko działało tylko pod kierownica znajduje sie kostka od centralki z takimi czterema małymi przełacznikami, które właczylismy i wyłaczylismy i teraz centralka nie dziale:( wie ktos moze co zrobic zeby działała, jak ustawic te małe przełaczniki? z gory dziekuje za pomoc....
daj nam więcej info ??
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
centralny zamek z pilota
pamiętaj tez że sygnał jest też przyjmowany więc może coś z antenką w module bo i ona musi jakoś zbierać .
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
-
- Nowicjusz